Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Yes! ![]()
Jdeš na to dobře, buď tvrdej, a ve správném okamžiku jí řekni, že je tvoje nadržená éhm, dívka. ![]()
Pak jí dva dny nenapiš, a bude ti lízat podrážky. ![]()
@jege píše: Více
No tak jestli to bude Fiala, tak se na tebe ostatní zdejší milenky naštvou a budeš mít po.
![]()
@sirikit píše: Více
Trochu jim do toho teď hází vidle Agáta Hanychová a Ornela Koktová. Ty teď budou jezdit po republice se svým podcastem. Prý vyhrál teď nějakou cenu, tak udělají tour. ![]()
Co to meleš? Ty jsi nějak mimo ne? Pokud vím, tak Andy usiloval o rande se mnou 4 roky
A tobě je do toho ostatně úplný prd… lepší než hnít doma jako ty, laškovat tady se vším, co se namane a onanovat nad fotkama, které ti kdo pošle
Já alespoň občas žiju, jo občas si nabiju nos, ale pořád jsem na tom lépe, než ty. Což je ostatně asi každý.
@sirikit píše: Více
Jasný, bude to velký
Pírko bude náš mluvčí a my budeme hostesky, které roznáší různé občerstvení…a občas nahoře bez
To ale hlavně Klopča, ta se tolik nestydí… ![]()
@marin píše: Více
V tom je právě ta finta! Řeknou si, že za dobrou věc je třeba zabojovat, a přijedou si s ním vysvětlit postoje s národní vlaječkou v drdolu do Globusu nad jahody se šlehačkou! ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Doufám, že v té vaší pirka straně máte i stranickou medikaci v rámci členství, neboť to vypadá, že bys taky něco potřebovala zobnout ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Prej usiloval
týpek čas od času nahodil udičku, nevyšlo to, tak šel o dům dál a zkusil to zas za čas znova.. jednou si holt zabrala, tak se chopil příležitosti.. usiluje se trochu jinak (usilovat je odvozeno od slova úsilí, toho on fakt vyvinout moc nemusel
)
Pssst, nech ji a kuj železo!☝️
Dnes a denně slyšíš od představitelů politických uskupení, že výsledek ve volbách je třeba si tvrdě odpracovat osobním kontaktem s občany!
Nuže…
![]()
@jege píše: Více
No predsedkyne xiaxxx, to je taková milá půvabná dívka, nad ní budou slintat. Já tam asi taky někde budu stát, ale počítám, že si mě nikdo nevšimne
. Možná semtam nějaká babička, ale te v rámci bezpečí budu raději dávat jen čokoládu Orion. Rafaelo by si taky mohla vynaložit jako lásku ![]()