Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14949
27.9.25 09:20
@sirikit píše: Více
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29654
27.9.25 09:22
@xiaxxx píše: Více

A k volbám půjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
27.9.25 10:23

To bych i chápala, ale proč ty proslovy okolo toho :roll: O jakémsi dně a tak… Já na tom nic špatného neshledala :think: :nevim: A náhodou jsem si to užila a tomu randeti nemám, co vytknout, ani tomu druhému… :P To zase Andy se umí předvést, když chce :P :jazyk: :nevim: A i když už ví, že dotyčnou odkopne, přiveze alespoň skromný dárek :jazyk: :P
Na účast v Lorreho nové politické straně, kašlu :jazyk: My založíme stranu s Pírkem, Melody a Klopčou :nevim: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
27.9.25 10:53
@Luxusnixicht píše: Více

Prava ruka neví co dělá levá? :think: :lol: hele, pro mě za mě to tu křič ještě dalsich 30 stran, neodolatelná princezno :P. Snad ti to udělá aspoň dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36547
27.9.25 10:54

Hele, Chelsinka dosud žije a i Ty víš kdo také, takže až takové riziko to není. Přinejhorším řeknu, že je to revizní kontrola od dodavatele a tá se musí dělat při zapnuté sauně, takže techni(č)k/a jí dělá v náležitém (ne)oblečení. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8348
27.9.25 10:57

Předvést…to myslíš, jak neměl s sebou peníze a pořádně mu nestál? :think:
Pokud sis to užila a jsi s tím v pohodě, tak ok, ale na prvním rande skončit v autě někde na polní cestě úplně standard fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8348
27.9.25 10:59
@jege píše: Více

Jako opravářka v Jáchyme hoď ho do stroje? 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36547
27.9.25 11:10

Tak ruský je primárně na hovězím vývaru, ukrajinský na vepřovém, ruský je tmavě červený, ukrajinský spíše růžový, protože pomocnice do něj nedáva červenou řepu, protože tvrdí, že u nich je červená řepa světlá, spíše do růžová, ale dává tam rajčata a kečup, Ukrajinci často dávají do boršče salo , nakrájený čerstvý česnek, někdy i fazole, baklažány a pod.

https://dzen.ru/…74mwQU8lOwxw
https://eda.ru/…-ukrainskogo
https://otvet.mail.ru/…on/233400724

Načítám video...
Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36547
27.9.25 11:15
@Adull píše: Více

Přesně, akorát bez toho pláště, ale spíše něco takového: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75800
27.9.25 11:17

A jo, díky, tak já zřejmě vařím ruskej.

https://fresh.iprima.cz/…jlepsi-borsc

Koření orientačně, maso dávám hovězí i vepřové (tj obojí maso do jedný polívky), ale docela klidně hovězí nahradím srnčím nebo králičím, co tak zrovna vyhrabu z mrazáku.
Plus k tomu, co je v receptu, ještě na kostičky brambory, protože Myšák na nich trvá a mně je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
27.9.25 11:19
@Lorre píše: Více

A blablablabla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75800
27.9.25 11:20

Tys vzal děvčata k vám do sauny?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
27.9.25 11:21

Proč, no říká ti něco třeba vlastní hrdost? :think: To opravdu není nic v zhrzenem afektu, za ktery ty to interpretujes, to si myslím doteď 8). Nazorne si předvedla na příkladech s Helmutem, že si necháš líbit naprosto všecko. Příklady, kdy by se každá normální žena otočila v tu ranu na podpatku a Helmut skončil v ignoru.
Pak, když přišel Andy, kde po několika názorných ukazkach bylo jasný, že mu si úplně ukradená, ses postavila na předem určenou značku a čekala, až se uraci v případě nudy, kdy mu nevyšla akce na wowku, si tě vyzvednout :mrgreen:. Tak trochu placená společnice bez finanční odměny, vlastne si nakonec platila ty :P. Nejhorší na tom je, že pak ses na tu značku ještě postavila znovu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75800
27.9.25 11:23
:dance:
To bude super, projevy lídrů konečně vnesou do nudných předvolebních debat svěží vítr! :dance: :dance: :lol: :mrgreen:
Budete jezdit i po náměstích?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
27.9.25 11:24
@Adull píše: Více

Ty peníze jste tu řešili vy, mně to bylo fuk…a kdy a kde jsme měli sex, je naše věc :nevim: Holt jsme to tak cítili. Že ten sex nebyl napoprvé perfektní, se dá předpokládat. Jinak ale rande za mě krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová