Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barevný kokrháč píše: Více
Vítejte v novém díle poradu: řitni horolezectví. Dnes tu máme příklad ukazkoveho horolezce, který dosáhl bez problemu již několika vrcholu bez mrknutí oka. Pane Tumi, můžete divákům popsat, jaké to je lézt do zadku naprosto komukoli za účely vnitrniho boje?
![]()
@marin píše: Více
Ke Klopotkové se tak chováme kvůli jejímu chování tady na eMiminu, ne kvůli bývalé práci v bordelu, i když je pravdou, že se její bývalá profese občas k přesnému zásahu hodí.
![]()
@jege píše: Více
A co treba takova Mango lassi?
Najednou už každá není dáma? ![]()
@marin píše: Více
Nemám, mně eMimino úplně postačuje, ba mnohonásobně převyšuje mé možnosti a kapacitu.
![]()
Znáš to přísloví o kázání vody a pití vína? ![]()
@tess50 píše: Více
To každopádně, každý má plné právo zašukat si, na kolikátém rande uzná za vhodné, a ti, kterým se s tím sám aktivne se všemi podrobnostmi svěřuje, mají plné právo myslet si o tom, co chtějí, klidně na základě téhle informace pro sebe dotyčného jako partnera škrtnout.
Stejně, jako každý má plné právo kouřit, a já mám právo kuřáka nechtít, i kdyby měl zlatý ruce i srdce a titanovýho ptáka.
Příspěvek upraven 27.09.25 v 12:30
@sirikit píše: Více
Ten by zas mohl vyhovovat @Adull, i když Vendy by jej asi také neodmítla. Vlezeme se tam ve třech?
![]()
I ve čtyřech, ve třech naprostý pohodlíčko
Zorganizujem! ![]()
@Lorre píše: Více
Myslíš to, že máte pít vodu, aby pro mě zbylo víno? Znám a naprosto s ním souzním!
![]()
@sirikit píše: Více
Tak to je super! Dřevo máš (skoro) zadarmo, vody na 3 lidi postačí kýbl, zbytek zaplníme svými subtilními těly, takže Tě to ani moc stát nebude.
![]()
@xiaxxx píše: Více
To je v pohodě, mám známého na DPP. Sabnem se o nějaké modernizace zastávek, prodáme pár laviček za pul milionu do dejvic, a necháme si nadotovat novou inovativni výrobní linku toastoveho chleba. Za chvíli jsme za vodou. Možná stihneme obsadit i Slovensko ![]()
@Lorre píše: Více
Pokud nekyvaji a mají svůj názor, tak už nejsou dámy, ke kterým je nutné se chovat s respektem a slusne. ![]()