Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barevný kokrháč píše: Více
Pockej, jak to, mam te rada? Mam te rada asi jak kterehokoli jineho diskutera, jen teda, ty jses na rozdil od vetsiny problemovej. ![]()
V diskusich si nekultivuju lieblingy a na druhe strane, lidi, kteri se chronicky projevuji jak hajzl, ignoruju a taky ignoruju toho, kdo se chronicky projevuje jak prudici blbec, protoze blbec nema kapacitu, aby porozumel a hajzl rozumet nechce, ten potrebuje ublizovat, takze je zbytecny tim smerem ztracet cas a energii. Debatuju s kazdym, s kym slusne, normalne debatovat jde, bez osobnich utoku a prestoze mame ruzne nazory, mi ta debata muze neco dat.
Příspěvek upraven 27.09.25 v 15:49
@Anonymní píše: Více
Předpokládám, že víš, že těch kytek není nekonečno a pokud počet anonymů v téže diskusi překročí určitý počet, začnou se opakovat.
Cibulku neznam
, ale v posledni dobe za vsechno zlo na svete, facana Brigidy Macaronovi a i za epidemii plostic, muze Rusko, fr. ministr tvrdi, ze rusti trollove imlantuji paniku mezi pokojne obyvatelstvi zapadu tak fikanym zpusobem, ze strasi epidemii plostic, mrkni "Punaises de lit : La psychose française artificiellement amplifiée par la Russie " ![]()
@Anonymní píše: Více
Francie si podělala svou zemi migrací sama. I jako koloniální velmoc (stejně jako VB) se nemusela zanést islamismem a mít no-go zóny, dělali to od 60.let, stále víc a víc. Je to věc jejich vlád, ne Ruska. To za jejich blbost nemůže. Ani za to, že jsou zadlužení a mají 35hodinový pracovní týden (což je zase docela fajn, za to můžou silné odbory).
Prostě není možné za každým zlem vidět Kreml: Kreml válčí na UK, ano, ale : nemůže za Green deal, naše blbost. Nemůže za naší migraci (vyjma hranic Bělorusko/Polsko), nemůže za inkluzi ve školství (pěkná blbost), nemůže za multikulti, 150 genderů, klima blbosti: za to může EU a Brusel/Západ a západní Evropa a naši pitomci z této vlády (a částečně předešlých).
@Luxusnixicht píše: Více
Kreml ani nemohl za naše opatření za covidu… EU objednávala pfizer, naší „Lejnový“ se ztratil mobil, prý ho vyhodila, byly tam věci kupní smlouvy, že se to dělá po mobilu? To se kupní smlouvy dělají přes sms nebo?
To nemá emaily? V počítači? ![]()
" " Telefony „byly recyklovány.“ Jádro Pfizergate už není. EK přiznala, že smsky se šéfem Pfizeru nechala „zmizet“ "
Sak s tebou tady diskutuje skoro kazdy, cast se ti posmiva a to si delate vzajemne a nekdo se snazi diskutovat bez posmechu, to delam ja.
Příspěvek upraven 27.09.25 v 16:30
@Lorre píše: Více
No to už jsem udělal. Když jisty předseda vlady sliboval 20 000 byt7 rocně, myslel jsem, že má rozum a ví, že bez nové generace se neobejdeme, obzvlášť, když mluvil o odpovědnosti a roce 2055.
Ale pšouk. A pak se ještě choval tak, že nakrknul polovinu svých voličů a nevoliče zatvrdil ze zákopů do bunkrů.
Teď probíhá stranická válka a už z toho, co tu píšete vyplývá, že ať vyhraje kdokoliv, klid na práci se konat nebude. Odnesou to všichni, kdo nejsou u hlubokého žlabu.
![]()
Já ho právě nechci moc provokovat
Vždycky když tu dlouho mlčí, mám pocit, že je na cestě do Děčína s granátem v batůžku
![]()