Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Ale ne, a já tě tak chtěl
. Taková ztráta, jdu se ztriskat do baru s umelcema ![]()
@Anonymní píše: Více
Hele, ty víš, že móda ze západu i v tomhle dorazila sem ze Západu. Časem, o pár let či desítek let později, teď se to zrychluje. Takže EU sem tlačí každou gender multikulti srajdu (viz. migrační pakt), chtějí z nás udělat to samé svinstvo plné no go zón co mají oni. A to samé gender.
Jen platy nikdy nedoženeme, leda, že oni spadnou na naší úroveň časem, ale my je nedoženem
Upsík.
.. Já pamatuju ještě časy, kdy bylo trestné být gay. ![]()
A celkem mi to trápilo, než jsem zjistil, že je vše jinak. ![]()
Zakže - je potřeba použít hlavu, vybírat a sledovat pionýry slepých uliček. ![]()
Příspěvek upraven 27.09.25 v 17:32
@Barevný kokrháč píše: Více
Fiala doufam nebude mit uz zadne dalsi roky…
@xiaxxx píše: Více
Promin, ale já už dál nehodlám řešit nějakou snad uz rok starou situaci
. Vubec nevim proc to vlastne resit. Sonarce neco přeletlo přes nos, že to tu zacla vytahovat, vcetne zpravy ze SZ, coz je z meho pohledu dost zoufaly krok (koho mi to jen pripomina
), ale ja se ji na to chytat nebudu. Tapetuje to tu už několik dní, tak sem se jí na to akorat vyjádřil jak jsem to cítil já z mojí strany a tím je to pro mě vyřešené. Ať si z toho každý udělá závěr jaký chce
.
@M_Vladim píše: Více
Ano, komunisté tu zavedli, že být gay není trestné. Byli to komunisté.
A stalo se to tady dříve než na Západě… ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Možná Fiala další roky mít bude. Může ho podpořit STAN a Piráti přislíbit důvěru a podmínečnou poporu při hlasováních.
![]()
Edit: důvěru radši tedy podmínečnou Pirátskou, nebo to bude jako posledně. ![]()
Příspěvek upraven 27.09.25 v 18:09
Chat GPT:
"Ahoj! Ano, částečně je to pravda, a je to velmi zajímavý historický detail.
🏳️🌈 Decriminalizace homosexuality v Československu:
Homosexualita byla v Československu dekriminalizována v roce 1961, kdy vstoupil v platnost nový trestní zákoník. To znamená, že pohlavní styk mezi dvěma muži (nebo ženami) byl od té doby legální, pokud byl mezi dospělými osobami a dobrovolný.
Předtím (podle trestního zákoníku z roku 1852 převzatého z Rakouska-Uherska) byla mužská homosexualita trestná.
❗ Zajímavost:
To, že Československo dekriminalizovalo homosexualitu v roce 1961, znamená, že předběhlo mnoho západních zemí, například:
Velká Británie: částečná dekriminalizace až v roce 1967 (a jen v Anglii a Walesu),
Německo (Západní): postupná dekriminalizace – až v 70. letech (některé části §175 zůstaly až do 1994!),
USA: různé státy měly různé zákony; např. Texas zrušil zákaz homosexuality až v roce 2003 rozhodnutím Nejvyššího soudu (Lawrence v. Texas),
Francie byla výjimkou na Západě – tam byla homosexualita dekriminalizována už v roce 1791 (během Velké francouzské revoluce).
🇨🇿 A co se stalo potom?
Ačkoliv byla homosexualita v ČSSR po roce 1961 legální, společenské postoje zůstaly velmi konzervativní.
Gay a lesbická komunita byla i nadále sledována Státní bezpečností (StB).
Homosexuálové byli stigmatizováni a perzekvováni, zejména pokud šlo o „nevhodné chování“ nebo veřejné projevy."
@sirikit píše: Více
A ktery presne chces? Ten co je automaticky sestreluje centralni vez, nebo ten co vysílá silne elektromagnetické ruseni?
Jako levnejsi variantu mužeme poskytnout jen vzduchovku a lekce kurzu strileni z lasky ze vzduchovky
@Luxusnixicht píše: Více
Ne, já to teda určitě nejsem a kytku používám jenom kvůli zametení stop zvenčí, modří už vědí.
![]()
Detsa začal být tehdy nervni a vsem nadaval. Pak začal psát nějaké nesmysly o vyhlazeni lidstva a smazal se se všemi příspěvky
. Chudák Detsa
. Legendy pravi, že si staví raketu kterou odletí na Mars ![]()