Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30672
27.9.25 17:13
@Luxusnixicht píše: Více

Ale ne, a já tě tak chtěl :,(. Taková ztráta, jdu se ztriskat do baru s umelcema :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36985
27.9.25 17:14

Musím se odanonymnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.25 17:14
@Anonymní píše: Více

Hele, ty víš, že móda ze západu i v tomhle dorazila sem ze Západu. Časem, o pár let či desítek let později, teď se to zrychluje. Takže EU sem tlačí každou gender multikulti srajdu (viz. migrační pakt), chtějí z nás udělat to samé svinstvo plné no go zón co mají oni. A to samé gender.

Jen platy nikdy nedoženeme, leda, že oni spadnou na naší úroveň časem, ale my je nedoženem

• Citovat
  • Upravit
36985
27.9.25 17:16

Upsík. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.. Já pamatuju ještě časy, kdy bylo trestné být gay. 8)
A celkem mi to trápilo, než jsem zjistil, že je vše jinak. :jazyk:
Zakže - je potřeba použít hlavu, vybírat a sledovat pionýry slepých uliček. ;)

Příspěvek upraven 27.09.25 v 17:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6373
27.9.25 17:19
@Barevný kokrháč píše: Více

Fiala doufam nebude mit uz zadne dalsi roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30672
27.9.25 17:21
@xiaxxx píše: Více

Promin, ale já už dál nehodlám řešit nějakou snad uz rok starou situaci :lol:. Vubec nevim proc to vlastne resit. Sonarce neco přeletlo přes nos, že to tu zacla vytahovat, vcetne zpravy ze SZ, coz je z meho pohledu dost zoufaly krok (koho mi to jen pripomina :think:), ale ja se ji na to chytat nebudu. Tapetuje to tu už několik dní, tak sem se jí na to akorat vyjádřil jak jsem to cítil já z mojí strany a tím je to pro mě vyřešené. Ať si z toho každý udělá závěr jaký chce 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.25 17:21
@M_Vladim píše: Více

Ano, komunisté tu zavedli, že být gay není trestné. Byli to komunisté.

A stalo se to tady dříve než na Západě… :*

• Citovat
  • Upravit
36985
27.9.25 17:22
@Andelskej_Satan píše: Více

Možná Fiala další roky mít bude. Může ho podpořit STAN a Piráti přislíbit důvěru a podmínečnou poporu při hlasováních. :think: 8)
Edit: důvěru radši tedy podmínečnou Pirátskou, nebo to bude jako posledně. :think:

Příspěvek upraven 27.09.25 v 18:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.25 17:23

Chat GPT:

"Ahoj! Ano, částečně je to pravda, a je to velmi zajímavý historický detail.

🏳️‍🌈 Decriminalizace homosexuality v Československu:

Homosexualita byla v Československu dekriminalizována v roce 1961, kdy vstoupil v platnost nový trestní zákoník. To znamená, že pohlavní styk mezi dvěma muži (nebo ženami) byl od té doby legální, pokud byl mezi dospělými osobami a dobrovolný.

Předtím (podle trestního zákoníku z roku 1852 převzatého z Rakouska-Uherska) byla mužská homosexualita trestná.

❗ Zajímavost:

To, že Československo dekriminalizovalo homosexualitu v roce 1961, znamená, že předběhlo mnoho západních zemí, například:

Velká Británie: částečná dekriminalizace až v roce 1967 (a jen v Anglii a Walesu),

Německo (Západní): postupná dekriminalizace – až v 70. letech (některé části §175 zůstaly až do 1994!),

USA: různé státy měly různé zákony; např. Texas zrušil zákaz homosexuality až v roce 2003 rozhodnutím Nejvyššího soudu (Lawrence v. Texas),

Francie byla výjimkou na Západě – tam byla homosexualita dekriminalizována už v roce 1791 (během Velké francouzské revoluce).

🇨🇿 A co se stalo potom?

Ačkoliv byla homosexualita v ČSSR po roce 1961 legální, společenské postoje zůstaly velmi konzervativní.

Gay a lesbická komunita byla i nadále sledována Státní bezpečností (StB).

Homosexuálové byli stigmatizováni a perzekvováni, zejména pokud šlo o „nevhodné chování“ nebo veřejné projevy."

• Citovat
  • Upravit
30672
27.9.25 17:27
@sirikit píše: Více

A ktery presne chces? Ten co je automaticky sestreluje centralni vez, nebo ten co vysílá silne elektromagnetické ruseni? :think: Jako levnejsi variantu mužeme poskytnout jen vzduchovku a lekce kurzu strileni z lasky ze vzduchovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6373
27.9.25 17:27

Je to tak..zoufala EU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36060
27.9.25 17:30
@Luxusnixicht píše: Více

Ne, já to teda určitě nejsem a kytku používám jenom kvůli zametení stop zvenčí, modří už vědí. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36985
27.9.25 17:35
:think: Takže si to nepamatuju. :P
(že to bylo trestné). Pardon. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36985
27.9.25 17:36
@jege píše: Více

Jdu si podat supliku u vrchnosti. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30672
27.9.25 17:39

Detsa začal být tehdy nervni a vsem nadaval. Pak začal psát nějaké nesmysly o vyhlazeni lidstva a smazal se se všemi příspěvky :,(. Chudák Detsa :(. Legendy pravi, že si staví raketu kterou odletí na Mars :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová