Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To je jako boty druhé jakosti 😂…Tak ne Osudová…ale.tu jedničku prostě chci 😂
Příspěvek upraven 27.09.25 v 19:17
@Anonymní píše: VíceJe lepší mít matku. To je fakt. Ale když není, ať už z jakýchkoliv důvodů, je lepší mít otce než nikoho (případně ústav).
@Adull píše: Více
Aj ta krajta… Trojku bych věděl, ale to to bychom se museli vzít… ![]()
Jsi věřící? V kostele jsem se ještě neženil, to bys byla 1.
![]()
@Adull píše: Více
Což by mě nepřekvapilo, otázkou jest, o jaký druh překvapení v jeho případě půjde. ![]()
@xiaxxx píše: Více
On zavidi a zarli
Kysely hrozny, jak on sam mi nedavno predhazoval
Taky myslim, ze to zbytecne proziva…vsak ani jeden z nich neni muj manzel, takze proc bych se tim mela nejak vyznamneji trapit…Helmut hezky pise, uz x let, kazdy den, zase kdo tohle muze rict o svem milenci? Taky to neni automaticke…navic snasi me sceny a vysvetluje, uklidnuje me, podporuje…
Jestli to dela z nejakych zistnych duvodu, ok, at to dela dal, mne je to prijemne
A je to milenec, neni to superman, takze hodne veci mu musim rikat, protoze jeho to nenapadne…a neni stoprocentni, to jsem ani nikdy netvrdila…a neni to gentleman prvni kategorie, ale zase kdyby slo do tuheho, tak vim, ze me ve stychu nenecha…co se Andyho tyce, tam se chtel seji hlavne on…mel obcas netypicke chovani, ale jednoho dne me Helmut nastval natolik, ze jsem si rekla, proc ne…A to rande bylo fakt jak sen…a zase se budu opakovat - pokud to mel nacvicene, je mi to fuk, protoze mne bylo dobre a krasne, nadherne…
On mi hodne pomohl, co se Helmuta tyce…ze uz na nem tolik nevisim…a tohle pro me bylo hrozne dulezite, ten pocit, ze neni jen Helmut…po prvni schuzce to bylo vselijake, to ano…nekdy si nebral servitky…ale postupne se z nej stal nekdo jiny, byl mily, empaticky, zajimalo ho, jak se mam, psal sam od sebe…najednou tam byl proste citelny posun a obrat k lepsimu, takze jsem vyckavala, proc ne, stejne nebyl nikdo jiny na obzoru a Andy mi prisel nesmirne zajimavy
…a druhe setkani bylo taky uzasny…pak se sice odmlcel, ale to uz tak nekdy byva…nevidim tam prave taky nic z toho, co popisuje Lorre za hruzy
![]()
@Velryba černá píše: Více
Zacapu XO doma nemám, ale mám 2 flašky Zacapa Centenario 23 Sistema Solera 40% 0,7l anebo Hennessy XO 0,35l 40% , tak snad si dámy něco z toho, anebo mnoha dalšího, vyberou.
![]()
Hlavně buď gentleman, ne, že hned vytáhneš… ty víš, co! ![]()
@Barevný kokrháč píše: Více
@Lorre píše: Více
A posíláme tématickou písničku: ![]()
https://www.facebook.com/…273316854695
😂 😂 věřím…jen nevím jestli v to co by se mělo nebo spíš se očekává.
Počkáát ty chceš hned svatbu???
…se zeptám manžela na kdy vidí rozvod 😂…se taky zeptej doma…a jestli ti přežiješ, tak to probereme😂