Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8257
27.9.25 19:15
@Anonymní píše: Více

To je jako boty druhé jakosti 😂…Tak ne Osudová…ale.tu jedničku prostě chci 😂

Příspěvek upraven 27.09.25 v 19:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37015
27.9.25 19:17
Je lepší mít matku. To je fakt. Ale když není, ať už z jakýchkoliv důvodů, je lepší mít otce než nikoho (případně ústav).
K tomu - někteří otcové jsou lepší, než některé matky.
Plus některé výzkumy jsou financované církvemi, nebo jinými podobně smýšlejícími spolky. A čí chleba jíš…

A? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.25 19:18
@M_Vladim píše: Více

Ne, ale dělají se 0,2 anebo 4,5 l! ;)

• Citovat
  • Upravit
8257
27.9.25 19:20

@Velryba černá 57956607

😂 on nás určitě překvapí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.25 19:22
@Adull píše: Více

Aj ta krajta… Trojku bych věděl, ale to to bychom se museli vzít… :think:

Jsi věřící? V kostele jsem se ještě neženil, to bys byla 1. :palec: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
27.9.25 19:22
@Adull píše: Více

Což by mě nepřekvapilo, otázkou jest, o jaký druh překvapení v jeho případě půjde. :D

• Citovat
  • Upravit
14654
27.9.25 19:27
@xiaxxx píše: Více

On zavidi a zarli :nevim: Kysely hrozny, jak on sam mi nedavno predhazoval :* :P Taky myslim, ze to zbytecne proziva…vsak ani jeden z nich neni muj manzel, takze proc bych se tim mela nejak vyznamneji trapit…Helmut hezky pise, uz x let, kazdy den, zase kdo tohle muze rict o svem milenci? Taky to neni automaticke…navic snasi me sceny a vysvetluje, uklidnuje me, podporuje… :nevim: Jestli to dela z nejakych zistnych duvodu, ok, at to dela dal, mne je to prijemne :lol: A je to milenec, neni to superman, takze hodne veci mu musim rikat, protoze jeho to nenapadne…a neni stoprocentni, to jsem ani nikdy netvrdila…a neni to gentleman prvni kategorie, ale zase kdyby slo do tuheho, tak vim, ze me ve stychu nenecha…co se Andyho tyce, tam se chtel seji hlavne on…mel obcas netypicke chovani, ale jednoho dne me Helmut nastval natolik, ze jsem si rekla, proc ne…A to rande bylo fakt jak sen…a zase se budu opakovat - pokud to mel nacvicene, je mi to fuk, protoze mne bylo dobre a krasne, nadherne… :D On mi hodne pomohl, co se Helmuta tyce…ze uz na nem tolik nevisim…a tohle pro me bylo hrozne dulezite, ten pocit, ze neni jen Helmut…po prvni schuzce to bylo vselijake, to ano…nekdy si nebral servitky…ale postupne se z nej stal nekdo jiny, byl mily, empaticky, zajimalo ho, jak se mam, psal sam od sebe…najednou tam byl proste citelny posun a obrat k lepsimu, takze jsem vyckavala, proc ne, stejne nebyl nikdo jiny na obzoru a Andy mi prisel nesmirne zajimavy :D…a druhe setkani bylo taky uzasny…pak se sice odmlcel, ale to uz tak nekdy byva…nevidim tam prave taky nic z toho, co popisuje Lorre za hruzy :D :jazyk: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.25 19:29
@Velryba černá píše: Více

Zacapu XO doma nemám, ale mám 2 flašky Zacapa Centenario 23 Sistema Solera 40% 0,7l anebo Hennessy XO 0,35l 40% , tak snad si dámy něco z toho, anebo mnoha dalšího, vyberou. ;) 8)

• Citovat
  • Upravit
14654
27.9.25 19:30
:,( To abych zacala budovat protiatomovy kryt :nevim: :jazyk: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
27.9.25 19:33

Hlavně buď gentleman, ne, že hned vytáhneš… ty víš, co! :D

• Citovat
  • Upravit
14654
27.9.25 19:43
@Barevný kokrháč píše: Více
:,( Ano, bude to skutecne smutne…ale nastesti nebydlim primo v Dc, takze mas pravdu, ze nejspis preziju :kytka: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.25 19:47

Ropovod Družba? ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29613
27.9.25 20:21
@Lorre píše: Více

A posíláme tématickou písničku: :mrgreen:
https://www.facebook.com/…273316854695

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8257
27.9.25 20:28

😂 😂 věřím…jen nevím jestli v to co by se mělo nebo spíš se očekává.
Počkáát ty chceš hned svatbu??? :think:…se zeptám manžela na kdy vidí rozvod 😂…se taky zeptej doma…a jestli ti přežiješ, tak to probereme😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8257
27.9.25 20:29

Tak my to dáme…budeme v převaze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...