Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Narazis na neco ve stylu: ‚Paní Sichtarova, máte něco, čím můžete tento výrok dokázat? Tak treba občané s kterými denne mluvím.‘ ![]()
Jo, do ukrajinského se také často dávají brambory, a teď si nevzpomenu, jestli je tam náhodou nedáva i manželka, která ho vaří i na vepřovém anebo kuřecím, případně i nějakém mixu mas.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Není Detsa vozíčkář? Abysme ho zase moc neprudili, je divné jak je furt doma a furt píše sem. Jakoby ani nepracoval, nic. Já zase zmrzačené kriplíky urážet nechci ![]()
Zatím ještě žádnou saunu nemám, to bychom museli jít k Tobě. Máš jí i u Myšáka anebo jenom doma? ![]()
Vendy je zimomřivá, tak by mohla mít saunu ráda… ![]()
A když to dopadne, jako vždy, tak za to budeš moci zase Ty!
![]()
@Lorre píše: Více
Já bych navrhoval jinou kandidaturu, ale raději tu nebudu vířit emoce.
![]()
No, vážně mi jdou na nervy tyhle kecy kdo koho miluje, nemiluje. Kdo komu co napsal a o kom mu co napsal. Kdo nad kým vyhrál, heč.
Jako dvanactilety.
Ale jestli někdo vleze do postele, potažmo auta
na prvním nebo pátém rande ma s hrdostí málo společného. Každý tu hranici správnosti má nastavenou jinak. Když budu mít pocit, že se mi chce, tak to udělám. Asi jako si koupím pistaciovou zmrzlinu, když na ni dostanu chuť.
@jege píše: Více
To teprve přijde. Otevřu kartoteku, kde mám na každého něco nafocene, a zveřejním to ![]()
@jege píše: Více
Proto se tak krásně oba dva chováte ke Klopotkové? ![]()
@Barevný kokrháč píše: Více
Také jsem si říkala. Nějak není nazorove konzistentní.