Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30840
26.9.25 22:13
@M_Vladim píše: Více

Musíš zvolit toho kdo nasliboval výstavbu více nových bytů :lol:. Musím říct, že ty politické debaty mě baví. Dlouho sem se tak nenasmal. A ja vždycky hledám co si pustím za komedii, pritom stačilo tak málo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.25 22:14

Tomuhle říkám narcis:

" Zbil mámu, zlomil jí nos a osm žeber, dvakrát. Delonův syn vzpomíná na otce
Autor: berg, zar
27. června 2025 10:16
Pro jednoho nesmrtelný idol francouzského filmu, pro druhého muž, který za zavřenými dveřmi terorizoval své nejbližší. Nová kniha Poslední dny Samuraje otřásá obrazem legendy stříbrného plátna Alaina Delona. Jeho nejmladší syn Alain-Fabien Delon v ní popisuje otce jako násilníka, manipulátora a posedlého sběratele zbraní."

Zdroj: https://www.idnes.cz/…_lidicky_zar

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
26.9.25 22:16
@Adull píše: Více

Je faktem, že dneska už ti asi vyjde levněji ženská z ulice než řemeslník. Když tedy odkyve za kolik zvladne cokoli, možná to pak vyjde levněji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
26.9.25 22:25
@Lorre píše: Více

Dneska na mě vyskočila nějaká debata z TV Prima News byla tam Richterová, Maláčová, Šťastný a Zimola. Jako na otázku, kde vezmou Piráti na výstavbu bytů - hradit byty z legalizace konopí, to je těžký hardcore. :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.09.25 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36370
26.9.25 22:26
@zmrzlik píše: Více

A kurizování. ;) :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36370
26.9.25 22:29
@Venetia píše: Více

Já mívám boršč několikrát do měsíce a to pravý ruský! A když jsme sami s pomocnicí, tak pravý ukrajinský. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3928
26.9.25 22:30
@jege píše: Více

Jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
26.9.25 22:31
@marin píše: Více
:mrgreen: korunku vždycky nasadí SPD. Ty už mají davno všecko vyřešené, osefene, volte SPD! :mrgreen: Smutnější je fakt, že už mají 13,4%. Dokážu pochopit tak nějak každou stranu, ale SPD asi nikdy :think:. Ostatně co jsem postrehl, tak je volí např. Pírko, tak pak tu máme asi hodně takových šílencu :jazyk:

Příspěvek upraven 26.09.25 v 22:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.25 22:32
@Luxusnixicht píše: Více

Slizounek Detsa :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36370
26.9.25 22:32
@M_Vladim píše: Více

Jedině tekutý, ale to by nebylo fér, protože tá první by dostala nejvíc, a na poslední by nemuselo zbýt nic. Anebo bych je musel mít postupně podle dní v týdnů - pondělí až sobotu, a v neděli bych odpočíval. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.25 22:33

Agresor byl Alain Delon, ten mlátil ženský :nevim:

Já dával po hubě chlapům co uráželi mé holky. Že já jsem je občas slovně urazil za něco je něco jiného - při rozchodu. Ale dokud je láska, tak je bránim. Když by mě ale schválně vyžárlovaly, tak je kopnu do zadku a konec. Nebudu se kvůli nim rvát pro jejich zábavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36370
26.9.25 22:35

Překvapilas… příjemně. Já myslel, že to bylo zlomyslné rýpnutí. 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36370
26.9.25 22:39
… a jahody se šlehačkou z Globusu! ;) :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36370
26.9.25 22:43
@Adull píše: Více

Nuda pláž mám za barákem, dokonce i lesopark, akorát, že mi tam chodí cizí lidé! :zed: :pocitac:

Doma ovšem budu mít vlastní saunu, tak pak můžeš dorazit na soukromé saunování. ;) :* :hug:

Ono to půjde, já toho Itala doženu i předhoním! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
26.9.25 22:52

Ach jo, to mi uniklo. :,(
Zato teď na CNN Prima News vytrvale hovoří Ševčík o Leopardech jako o leopardících. :lol:
Velryba může být v klidu, na označení „pičus“ před ní stojí dlouhá fronta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová