Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Piráti už tam byli a moc se tedy nepredvedli. Mluvit by jim šlo, ale pak skutek útěk. Sociální věci nechtěli, přitom tam mají Richter, ale te se do vlady nechtelo. když měli převzít odpovědnost, tak to jim moc nešlo. Nektere nápady co se týká bytové politiky uplne mimo realitu. Jak Jánošík.
@marin píše: VíceŽeny se prostě mají chránit a bránit, i když je chlap nezná!
Jenom tak má šanci, že je následně pozná.
![]()
@jege píše: Více
Ta poslední věta to nevim.
zatím z toho nic nebylo. ![]()
@marin píše: Více
Když z toho nic nebude, tak mě to nezabije, ale proč riskovat?
![]()
Já si nemůžu pomoct, ale jak tak sleduji volebni deni, tak Babis mi připomíná Pirka a Maláčová mi připomíná Merunku
. No jinak me z debat zatim presvedcila jen Richterová, že to pirátům skutecne davat nemám
. A Havlíček, to je úplně stejny blb jak Babis, tam jablko nepadlo daleko od stromu
. Nakonec si tedy budu házet kostkou ![]()
Arturie mi nasadila brouka do hlavy! Budu virtuálním sexopatem, sbalím tu 6 ženských a budu se vytahovat před Pírkem, že na mě nemá, že looser a neúspěšný (pseudo)biolog!
![]()
Tak od pátých šestých jahod z Globusu pro mě ten motiv nějak přestal ohromovat, přesto, že jak známo, opakování matka Moudrosti.
![]()
Ode mě byly snad jenom 2, zbytek byly fake od Lorreho a spol., takže rozlišuj, prosím, co je originál, a co nekvalitní kopie!
![]()
Ani prd, já to poslal jen jednou Merunce jako takovou recesi na vaši debatu ohledně globusu
.
@Lorre píše: Více
Hele, přiznej, že jsi mi poslal chlebíček, ať se změní téma jahody. ![]()
@Klopotkova píše: Více
![]()
No Klopi?? ![]()
Jsem šokována, ale došly jsme ke stejnému mrzutému názoru.
Ještě jsem votráveně zvažovala Starosty, ale na kandidátce v našem obvodu mají několik lidí, kterým já hlas určitě nedám. ![]()
Za Spolu tam máme v čele kandidátky
Decroix, která se teď v bitcoinové kauze taky nepřevedla, ale jinde si prostě nevyberu. ![]()
Omlouvám se, budu se na to soustředit. ![]()
Chce někdo boršč?
Už ho tady ohřívám druhý den, toho se prostě nedá udělat jen trochu. ![]()