Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
Tak mně by to bylo i jedno, jestli chtěl, nebo nechtěl, jen jsem chtěla poukázat, že taky uměl vyvádět kvůli virtuálním děvenkám
A pokud nás teda nechtěl ani jednu, pak mě to jeho uražené chování tenkrát, děsí o to víc
![]()
Jak vidím, diskuse, tedy její podstata, je definitivně v řiti. ![]()
@jege píše: Více
Já myslím, že by jsi si dal říct s každou, která by ti kývla na rande
Stejně tak Lorre…ale je jasný, že když se u vás nechytla žádná, tak je to jen hra
![]()
@Velryba černá píše: Více
Ono se to zase za čas otočí…teď je to o ničem
@Lorre píše: Více
Jeste jednou zopakuju, nikdo z vas nevyhral, nikdo z vas neprohral, Pirko v nicem nevyhral, tvuj klub i Pirkov klub si strc za kloubouk. Napsala jsem, ze bylo videt, ze te to chytlo vic jak obvykle z jedineho duvodu, ne protoze chci/nechci byt ve tvem, nebo v Pirkovem klubu, ale protoze se tady vyhazuje Son, ze ohledne tebe keca a uz jako chap a gentleman bys ji nemusel nechat se v tom varit, pokud to bylo, jak to pusobilo, proste to tehdy tak pusobilo, ze te to chytlo vic jak obvykle.
K Pirkovi jsem kriticka, snazim se mu rict, ze ma problem, kterym ublizuje sobe, i okoli, jen na rozdil od vas to delam bez deb*ilniho posmechu, ten mu nepomuze, ten ho vzdy jen nastartoval k jeste ostrejsim reakcim.
Příspěvek upraven 26.09.25 v 14:45
@Venetia tak tohle je tu skoro rok, že jo. Člověk by třeba něco řešil k tématu, ale není prostor.
@Luxusnixicht píše: Více
@Barevný kokrháč píše: Více
Zopakuju, Lorre v nicem neprohral, souboj si pestujete v hlavach jen vy dva.
Smarja
, brouku, já ti fakt nechci brát tvé představy o neodolatelnosti tvé osoby a taky chápu, že vždycky bude lepe znít, jak jsem o tebe hrozne usiloval a ty si mi dala košem, ale když ti po X měsících psaní, možná i letech psani na skle, neprojevim zájem, možná bude někde zakopaný pes
. Nebo tu chceš nadale tvrdit, že jsem tě strasne nahanel?
Sympatie jsem k tobě samozřejmě měl, jinak si s tebou takhle dlouho nepíšu, ale holt u nich to z moji strany zaroven končilo.
@Barevný kokrháč píše: Více
Za covidu se vesele cenzurovalo, odbornici, kteri vadili nejvic, kriticti ke statni mantre, dostali oznameni od you tube, ze porusili pravidla, bez vysvetleni o jake pravidla jde a byli zmazani. Mazali se i komentare v diskusich, bez poruseni pravidel.
A staci kouknout „twitter files“, jak vlada tlacila na twitter s cenzurou a povyplachovani blbeckove zatim v choralu jeceli, ze zadna cenzura neni a blabotali o vedeckem konsenzu ![]()
Tak jestli tomuhle říkáš, získat si ženu, tak poteš koště. To už se může ženská zamilovat do AI Chatbota.
Jenže já přeci jen Malinu viděl, to už je pak jiný. On vyváděl kvůli vám oběma a nejspíš neměl ani fotku Maliny, natož aby se s ní setkal osobně…