Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14780
26.9.25 14:04
@My Melody píše: Více

Tak mně by to bylo i jedno, jestli chtěl, nebo nechtěl, jen jsem chtěla poukázat, že taky uměl vyvádět kvůli virtuálním děvenkám :) :jazyk: A pokud nás teda nechtěl ani jednu, pak mě to jeho uražené chování tenkrát, děsí o to víc 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
26.9.25 14:09

Jak vidím, diskuse, tedy její podstata, je definitivně v řiti. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
14780
26.9.25 14:11
@jege píše: Více

Já myslím, že by jsi si dal říct s každou, která by ti kývla na rande :nevim: :lol: Stejně tak Lorre…ale je jasný, že když se u vás nechytla žádná, tak je to jen hra :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
26.9.25 14:18
@Velryba černá píše: Více

Ono se to zase za čas otočí…teď je to o ničem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17945
26.9.25 14:20
@Lorre píše: Více
:roll: :D Nebud znovu hystericky a precti si jeste jednou, v klidu a pomalu, co pisu a uvidis, ze v nicem Pirka nehajim. Napsala jsem, ze nikdo z vas nevyhral, ani neprohral. Rozumis te vete? Porozumel si? Nikde nepisu, zes prohral nejaky souboj, ten pomateny souboj zivite ve svych hlavach jen vy dva, fakt v tom deb*ilnim pomerovani pindiku hodlate oba dva pokracovat? Ok, Vas problem.

Jeste jednou zopakuju, nikdo z vas nevyhral, nikdo z vas neprohral, Pirko v nicem nevyhral, tvuj klub i Pirkov klub si strc za kloubouk. Napsala jsem, ze bylo videt, ze te to chytlo vic jak obvykle z jedineho duvodu, ne protoze chci/nechci byt ve tvem, nebo v Pirkovem klubu, ale protoze se tady vyhazuje Son, ze ohledne tebe keca a uz jako chap a gentleman bys ji nemusel nechat se v tom varit, pokud to bylo, jak to pusobilo, proste to tehdy tak pusobilo, ze te to chytlo vic jak obvykle.
K Pirkovi jsem kriticka, snazim se mu rict, ze ma problem, kterym ublizuje sobe, i okoli, jen na rozdil od vas to delam bez deb*ilniho posmechu, ten mu nepomuze, ten ho vzdy jen nastartoval k jeste ostrejsim reakcim.

Příspěvek upraven 26.09.25 v 14:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
26.9.25 14:21

@Venetia tak tohle je tu skoro rok, že jo. Člověk by třeba něco řešil k tématu, ale není prostor.

• Citovat
  • Upravit
17945
26.9.25 14:26
@Luxusnixicht píše: Více
:) oba dva jsou jak z materske skolky.
Ty Son chces u chlapu nekdy videt, co neni, tak to bylo s Andreasem, ale v teto veci jses podle mne nekecala, ze mel Lorre kdysi zajem, vzpominam, ze jak jsem to cetla a rikala si, ze to Lorreho tentokrat chytlo vic jak obvykle.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17945
26.9.25 14:29
@Barevný kokrháč píše: Více

Zopakuju, Lorre v nicem neprohral, souboj si pestujete v hlavach jen vy dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14882
26.9.25 14:33
@zmrzlik píše: Více

Ja niiiiiic :jazyk: To VON :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14882
26.9.25 14:34
@Arturie píše: Více

8o to je dobrý teda 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30774
26.9.25 14:36

Smarja :roll:, brouku, já ti fakt nechci brát tvé představy o neodolatelnosti tvé osoby a taky chápu, že vždycky bude lepe znít, jak jsem o tebe hrozne usiloval a ty si mi dala košem, ale když ti po X měsících psaní, možná i letech psani na skle, neprojevim zájem, možná bude někde zakopaný pes 8). Nebo tu chceš nadale tvrdit, že jsem tě strasne nahanel? :lol: Sympatie jsem k tobě samozřejmě měl, jinak si s tebou takhle dlouho nepíšu, ale holt u nich to z moji strany zaroven končilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
26.9.25 14:39
@Anonymní píše: Více

Já vidím dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17945
26.9.25 14:42
@Barevný kokrháč píše: Více

Za covidu se vesele cenzurovalo, odbornici, kteri vadili nejvic, kriticti ke statni mantre, dostali oznameni od you tube, ze porusili pravidla, bez vysvetleni o jake pravidla jde a byli zmazani. Mazali se i komentare v diskusich, bez poruseni pravidel.
A staci kouknout „twitter files“, jak vlada tlacila na twitter s cenzurou a povyplachovani blbeckove zatim v choralu jeceli, ze zadna cenzura neni a blabotali o vedeckem konsenzu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
26.9.25 14:49

Tak jestli tomuhle říkáš, získat si ženu, tak poteš koště. To už se může ženská zamilovat do AI Chatbota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.25 14:54

Jenže já přeci jen Malinu viděl, to už je pak jiný. On vyváděl kvůli vám oběma a nejspíš neměl ani fotku Maliny, natož aby se s ní setkal osobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová