Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
No ucházel se o ní taky, ale měl smolíka ![]()
@My Melody píše: Více
Prestavam mit silu na takove rozhovory
. Ale dobre, tak naposledy k tomu. Fakt mi není už dávno 15, abych bojoval o ego s kýmkoli, natoz s nekym takovým na internetu. Ze do něj jedu je z prostého důvodu, protože si to zaslouží. Je to labilní hulvát, co si tu léčí své komplexy, tak nevím, proč bych měl podle tebe s ním jednat v rukavickach, aby náhodou nedostal další hysterickou scénu. Do me at si klidne utoci v kazdem prispevku, je mi to fuk, ale kdyz tady kope do uplne nevinnych zenskych, to uz se mi holt necinne prihlizet nechce
. Já vždycky preferoval mluvit s každým řeči jeho kmene.
Příspěvek upraven 26.09.25 v 15:04
@Velryba černá píše: Více
Bylo by záhodno diskuzi přesměrovat jiným směrem
@Venetia píše: Více
Bylo by záhodno Kokrháče trvale zabanovat a byl by konečně klid! Myslím, že o víkendu se tomu konečně pověnuji a aspoň chvilku tu bude normální diskuze.
![]()
@Barevný kokrháč píše: Více
A tomuhle ty říkáš výhra? Ty jsi si s Malinku ani nedokázal začít. Všechno jsi podělal, a říkáš tomu výhra? Utrhl jsi si tady takovou ostudu jak snad ještě nikdo. A děláš vítězství z toho, že si psala s tebou? Co ty seš vůbec za případ.
@Honza 12 píše: Více
@Lorre píše: Více
Nevinných ženských? Ty je znáš?
Obhajovat někoho, koho si v životě neviděl, to je docela odvaha.
@jege píše: Více
Pírko je jako covid. Vzdycky se vrátí. Marná snaha
@marin píše: Více
Nemusíš být zrovna ostřílený psycholog, aby sis všimla, kdo je tu agresor ![]()
@Velryba černá píše: Více
Hele, to úplně v klidu piš.
Když sem namátkou přijdu, Tumora s jeho slovními průjmy rutinovaně skáču, teď nově i drtivou většinu těch rozborů, kdo co komu napsal a jak to myslel, Globus, jahody se šlehačkou…
a když se mezi tím vyskytne zajímavá dějová linka, zareaguju na ni.
A myslím, že takhle to má většina lidí, co sem občas mrknou.
@marin píše: Více
Takže máš pocit, ze chudak Pírko je zcela nevinny pocestny, na kterého se pouze sesypali místní, neboť spálili velkolepý oběd? ![]()