Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30840
26.9.25 20:10
@Luxusnixicht píše: Více

Buď tak hodná a podej prosim mi tu helmu, co sem si nechal u tebe :hug:. Začínám mít z tvych komentářů už nějaké omlacene čelo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36378
26.9.25 20:27
@Velryba černá píše: Více

Ty do mě ještě nejsi zamilovaná? 8o :cert:

Já se tak snažím, a Ty furt nic? :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
26.9.25 20:31
@jege píše: Více

Musíš ještě trochu zabrat. :P

• Citovat
  • Upravit
75759
26.9.25 20:41
@M_Vladim píše: Více

Já hlavně potřebuju, ať nám nepadají na hlavu rakety ani drony, a nenakýbluje se sem Rusák.
A nechci tím pádem vystupovat z EU ani z NATO, protože chci od Ježíška protidronovej plot u Břeclavi.
Jinak mě nikdo neutáhne na koblihy ani příslib důchodu v minimální výši 30 000 v šedesáti. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
26.9.25 20:45
@Klopotkova píše: Více

To má z toho, že nechodí na eMimino.
Aspoň teda doufám. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36378
26.9.25 20:48
@sirikit píše: Více

Hele, ale ono je to prý i dobré na spánek a kdysi se to na to i předpisovalo, ovšem nesmíš se předávkovat, takže od Tvé lžičky 3× denně bys měla akorát lepší spánek. ;) :palec:

Já to mám celkem nastudované, ale problém je v tom, že většinou se to používá ve formě infuze, a to já strašně nesnáším a umřel bych už při vpichu jehly. Tak strašnou smrt bych teda fakt nechtěl. :zed: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8319
26.9.25 21:12
@sirikit píše: Více

Viď? :palec: Tady.jsme všechny krásné, sexy a hlavně minimálně o 15 let mladší :palec: 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
26.9.25 21:17

Si dala Andymu na prvním rande, tak si tě Lorre už nemůže vážit. 8) Čemu na tom nerozumíš? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
26.9.25 21:26

Jsem lehce mystifikovan, nebot o par příspěvků výš, a nejen tam, čtu od tebe, jak o tebe zhrzeny Lorre prohrál souboj, kterého jsem se tedy vlastně nezúčastnil :mrgreen:. Dobry, coz mě ale vede presne k tomu, proč mě dokážeš spolehlivě nas.rat. Tvými nekonzistentimi výroky, kdy z hodinu na hodinu dokážeš otočit všecko vzhůru nohama. Tudíž když mi predevsim do soukromých píšeš věci, co sou pak uplne jinak, může se pak stát, že ti napíšu něco takového ;). Nicméně nehodlám se snižovat na tvou úroveň tahání ze SZ, o kterých já především mluvím, tudíž si budeš muset vystačit se svou paměti 8)
Mimochodem zas tak vyjimecne to neni, nebot já palim mosty docela často. Přijde mi zbytečné se o něčem bavit, když já už mám rozhodnuto, tak dotycneho/dotyčnou odstrihnu.
Konec zamilovaneho okénka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3937
26.9.25 21:33

Jak ses dostala z toho hrobu? :mrgreen: Mě se furt nedaří vylézt. :cert: A tady politika. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
26.9.25 21:35
@zmrzlik píše: Více

Jen předstírám, pořád jsem tam.

• Citovat
  • Upravit
8319
26.9.25 21:36

Tak naháněl nebo nenaháněl? :think: Už se v tech telenovelách ztrácím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3937
26.9.25 21:38
:hug: Nápodobně. Akorat mi došel nějak humor. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
26.9.25 21:39
@zmrzlik píše: Více

No už si připadám jako pičus…

• Citovat
  • Upravit
29632
26.9.25 21:40
@Lorre píše: Více

To máte z toho, že si píšete sz, kdyby si to tady psal jak kokrhac s partnerkou, tak na to máš svědky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová