Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Buď tak hodná a podej prosim mi tu helmu, co sem si nechal u tebe
. Začínám mít z tvych komentářů už nějaké omlacene čelo ![]()
@M_Vladim píše: Více
Já hlavně potřebuju, ať nám nepadají na hlavu rakety ani drony, a nenakýbluje se sem Rusák.
A nechci tím pádem vystupovat z EU ani z NATO, protože chci od Ježíška protidronovej plot u Břeclavi.
Jinak mě nikdo neutáhne na koblihy ani příslib důchodu v minimální výši 30 000 v šedesáti. ![]()
@Klopotkova píše: Více
To má z toho, že nechodí na eMimino.
Aspoň teda doufám. ![]()
@sirikit píše: Více
Hele, ale ono je to prý i dobré na spánek a kdysi se to na to i předpisovalo, ovšem nesmíš se předávkovat, takže od Tvé lžičky 3× denně bys měla akorát lepší spánek.
![]()
Já to mám celkem nastudované, ale problém je v tom, že většinou se to používá ve formě infuze, a to já strašně nesnáším a umřel bych už při vpichu jehly. Tak strašnou smrt bych teda fakt nechtěl.
![]()
@sirikit píše: Více
Viď?
Tady.jsme všechny krásné, sexy a hlavně minimálně o 15 let mladší
😀
Si dala Andymu na prvním rande, tak si tě Lorre už nemůže vážit.
Čemu na tom nerozumíš?
![]()
Jsem lehce mystifikovan, nebot o par příspěvků výš, a nejen tam, čtu od tebe, jak o tebe zhrzeny Lorre prohrál souboj, kterého jsem se tedy vlastně nezúčastnil
. Dobry, coz mě ale vede presne k tomu, proč mě dokážeš spolehlivě nas.rat. Tvými nekonzistentimi výroky, kdy z hodinu na hodinu dokážeš otočit všecko vzhůru nohama. Tudíž když mi predevsim do soukromých píšeš věci, co sou pak uplne jinak, může se pak stát, že ti napíšu něco takového
. Nicméně nehodlám se snižovat na tvou úroveň tahání ze SZ, o kterých já především mluvím, tudíž si budeš muset vystačit se svou paměti ![]()
Mimochodem zas tak vyjimecne to neni, nebot já palim mosty docela často. Přijde mi zbytečné se o něčem bavit, když já už mám rozhodnuto, tak dotycneho/dotyčnou odstrihnu.
Konec zamilovaneho okénka ![]()
@Velryba černá píše: Více
Jak ses dostala z toho hrobu?
Mě se furt nedaří vylézt.
A tady politika. ![]()
Tak naháněl nebo nenaháněl?
Už se v tech telenovelách ztrácím ![]()
@Lorre píše: Více
To máte z toho, že si píšete sz, kdyby si to tady psal jak kokrhac s partnerkou, tak na to máš svědky. ![]()