Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Šest milenek…tak to abys tu vybalil celé portfooolio ať víme co nabízíš😂
@Adull píše: Více
Podle konstelace hvězd. Někdy jo, nekdy ne ![]()
@Adull píše: Více
Chlastu má prý zásoby ještě z minulé eskapady.
takže plán je jasný jako v slunce, seno. ![]()
@marin píše: Více
Ne, já sem nikdy na emiminu nebyl. Nevím o čem mluví.
@Luxusnixicht píše: Více
Možná áno, ale jenom kývnout by nestačilo, musela by projevit celkem dost vlastní iniciativy, viz Ty víš kdo, protože já jsem dost líný a stačí mi pocit, že mohu a nemusím se o tom ujišťovat ve skutečnosti. Prostě jsem ideální virtuální milenec, něco jako Helmut, a musel bych potkat takovou Son, která by se mnou měla trpělivost a do reálné schůzky by mě dostrkala.
![]()
@marin píše: Více
No počkej…doufám, že to nebude stavební písek a těch 6.milenek ve skutečnosti levná pracovní síla ![]()
Arturie má taky ráda Delona, ráda říká, že hezký muži nemaj komplexy:
"Vše začalo tím, že se Delon nedokázal vyrovnat s tím, že je jeho partnerka mnohem úspěšnější. Svou zatrpklost si na ní vybíjel posměšky a urážkami. Když ale začala stoupat nahoru i jeho hvězda, přidala se k tomu opakovaná nevěra. Z Alaina se stal sex symbol, takže neměl nouzi o dychtivé a povolné fanynky. Jeho románky byly veřejnou záležitostí a Romy, jelikož ho velmi milovala, mu neustále odpouštěla.
Delon vždy tvrdil, že se Romy jen přetvařuje. Na veřejnosti prý vystupovala jako nezkušená dívka, doma se z ní měla stát upjatá německá hospodyňka. Několikrát na ni dokonce vztáhl ruku. Pak samozřejmě přišla vlna sebeobviňování, lítosti a proseb o odpuštění. Celých pět let mu to procházelo. Romy se, dle psychologů, bála ztráty další milované osoby. Tou první byl její otec, který na ni doslova zapomněl. "
https://www.lifee.cz/…_118091.html
Co jsem proti tomuhle udělal Malině? ![]()