Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Když ti ženská sahá na péro a píše, že tě miluje, tak to beru jako „zářez“, akorát mě jednou milovala a podruhé ne… tak nebylo setkání č. 2 - tam bych sex už bral. Jenže byly akorát vytáčky. Už to nechám být, napsal jsem to malině do emailu. Sonarka řekla, že setkání s ní - mělo být ve víc lidech, nic jí (Malině) už nedlužím. Vše jsem vysvětlil ![]()
Příspěvek upraven 26.09.25 v 12:37
@Adull píše: Více
Příspěvek upraven 26.09.25 v 12:43
@Lorre píše: Více
Asi jako ty
Dnes máme špagety. Mám tam dát kečup? ![]()
@My Melody píše: Více
Ale to víš, že chtěl jak Sonarku, tak Malinu, psal jim básničky, posílal penisy (má jen kreslený, pravý nemá), takže chtěl je a byl zhrzený když prohrál. Že si obě vybraly jiného. A tak tu řádil v tu dobu. Malině taky psal, ať už mu nepíše atd… sem veřejně… a pak zase něco jiného atd.
@marin píše: VíceŽe
@Lorre píše: Více
Zásadně
Nebo co říkáš na Veselou krávu trojúhelníčky? Aspoň nemusím strouhat.
Mě bavily flirtovačky Detsouše a Madony, potom ji zničehonic urážel a ona se pochopitelně stáhla,
Detsa je určitě ještě panic.
@Barevný kokrháč píše: Více
Prosim te nikdo nevyhral, nikdo neprohral… ale tim vzajemnym pomerovanim si pindiku, pokud s tim neskoncite, prohravate oba.
@zmrzlik píše: Více
Ještě bych do toho dal vaječný besamel a zapekl to ![]()
No, to se taky nakonec stalo, resp. on prohrál tím, že ho nechtěla. Mě min. chvíli ano (ona tvrdí, že furt, já nevim, myslim si, že ne).
Ale ona nemluví hezky ani o tom předešlém milenci s kterým něco měla. Evidentně si asi vybírá špatně. Nehodili jsme se k sobě.
Ten bývalý milenec měl být taky narcis, já prý taky. Pisálek taky. Všichni jsme narcisové a ona letadlo. Já doufám, že už mi tak nebude říkat, že si uvědomí, jak jsem to bral, proč jsem žárlil a proč to ukončil
@Barevný kokrháč píše: Více
Mohl by být Tvůj příští nick vaječný bešamel… nebo vyteklý eidámek.
Detsa je chudáček ukřivděný.
Coece, ty si taky pokrytec jako prase
. Hlásat příměří a o kousek výše se rvat za pravdu pirka, jak Lorre prohrál souboj o své virtuální lasky. Co na to říct… Zasílám hrdý odznak pirkova klubu poslední záchrany, gratuluji. Podobným způsobem získala členství i stock. Tvé slovo má teď větší váhu ![]()