Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.9.25 12:36
@jege píše: Více

Když ti ženská sahá na péro a píše, že tě miluje, tak to beru jako „zářez“, akorát mě jednou milovala a podruhé ne… tak nebylo setkání č. 2 - tam bych sex už bral. Jenže byly akorát vytáčky. Už to nechám být, napsal jsem to malině do emailu. Sonarka řekla, že setkání s ní - mělo být ve víc lidech, nic jí (Malině) už nedlužím. Vše jsem vysvětlil :nevim:

Příspěvek upraven 26.09.25 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003
26.9.25 12:36
@Adull píše: Více
:) Samozrejme, ze nepotvrdi, zeby Son nekdy chtel, co jineho asi tak muzem cekat.
Lorre se pokousi flitrovat se vsim a je mu jedno, jestli je za nickem zenska, nebo tlustej, fialovej chlap, hlavne ze to ma :) zensky nick a jeho flirty nic neznamenaji, ale tehdy se Son bylo evidentni, ze ho to chytlo vic jak zvycajne.

Příspěvek upraven 26.09.25 v 12:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
26.9.25 12:37
@Lorre píše: Více

Asi jako ty :mrgreen: Dnes máme špagety. Mám tam dát kečup? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.25 12:39
@My Melody píše: Více

Ale to víš, že chtěl jak Sonarku, tak Malinu, psal jim básničky, posílal penisy (má jen kreslený, pravý nemá), takže chtěl je a byl zhrzený když prohrál. Že si obě vybraly jiného. A tak tu řádil v tu dobu. Malině taky psal, ať už mu nepíše atd… sem veřejně… a pak zase něco jiného atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
26.9.25 12:44
@zmrzlik píše: Více

Ještě to zasyp eidamem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
26.9.25 12:45
@marin píše: Více
Že :cert: Asi má strach. Mám 3 děti :jazyk: Mladej sežere kamion jídla. Já mám dietu. Holka na VŠ, nejml drahej koníček, tak radši bere roha. A dobře dělá. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
26.9.25 12:47

Zásadně :mrgreen: Nebo co říkáš na Veselou krávu trojúhelníčky? Aspoň nemusím strouhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3029
26.9.25 12:48

Mě bavily flirtovačky Detsouše a Madony, potom ji zničehonic urážel a ona se pochopitelně stáhla,
Detsa je určitě ještě panic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003
26.9.25 12:51
@Barevný kokrháč píše: Více

Prosim te nikdo nevyhral, nikdo neprohral… ale tim vzajemnym pomerovanim si pindiku, pokud s tim neskoncite, prohravate oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
26.9.25 12:51
@zmrzlik píše: Více

Ještě bych do toho dal vaječný besamel a zapekl to :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.25 12:55

No, to se taky nakonec stalo, resp. on prohrál tím, že ho nechtěla. Mě min. chvíli ano (ona tvrdí, že furt, já nevim, myslim si, že ne).

Ale ona nemluví hezky ani o tom předešlém milenci s kterým něco měla. Evidentně si asi vybírá špatně. Nehodili jsme se k sobě.

Ten bývalý milenec měl být taky narcis, já prý taky. Pisálek taky. Všichni jsme narcisové a ona letadlo. Já doufám, že už mi tak nebude říkat, že si uvědomí, jak jsem to bral, proč jsem žárlil a proč to ukončil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8335
26.9.25 12:59

Tak teprve ten tomu dá ty správný grády :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3029
26.9.25 13:00
@Barevný kokrháč píše: Více

Mohl by být Tvůj příští nick vaječný bešamel… nebo vyteklý eidámek.
Detsa je chudáček ukřivděný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.25 13:01
@Klopotkova píše: Více

A co když mě bude chtít vyhladit? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
26.9.25 13:10

Coece, ty si taky pokrytec jako prase :lol:. Hlásat příměří a o kousek výše se rvat za pravdu pirka, jak Lorre prohrál souboj o své virtuální lasky. Co na to říct… Zasílám hrdý odznak pirkova klubu poslední záchrany, gratuluji. Podobným způsobem získala členství i stock. Tvé slovo má teď větší váhu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová