Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8326
25.9.25 22:20
@jege píše: Více

Nevděk světem vládne…a u pubošů obzvlášť :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
25.9.25 22:47
@jege píše: Více

Puberta. :roll:
Než ho roztrhneš, uvědom si, žes do něj už poměrně dost investoval, a pořád je tu naděje, že z toho ten spratek vyroste. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
25.9.25 22:49

@Adull Dobrá profilka, taková mírotvůrná. :palec:
Hele, koukla jsem ti na profil, a seš tu už třista let a jednu zimu. :think:
Kdes byla, píšeš fajn..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
25.9.25 23:34
@Luxusnixicht píše: Více
:mrgreen: :lol: tak to vypadá, že ta pirka diagnóza je nakonec nakažliva nemoc :hug:. Nejdriv merunka, ted ty. Hele, je mi to asi jedno, co si myslíš :mrgreen:, ale myslím, ze je opet na čase nastavit režim ignorace :P. Cirkusaku je tu momentálně víc než dost :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
25.9.25 23:36
@marin píše: Více

Asi vyprchal alkohol :mrgreen:, po tom jsou vždycky deprese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17996
25.9.25 23:44
@Adull píše: Více

Tys nebyla v te dobe asi v diskusich, proto pises o kristalove kouli, mam pamet, ze si pamatuju vsechno, i nedulezite veci, :) pamatuju si i to co nechci, kdysi bylo Lorreho verejne flirtovani se Son intenzivni, muzu k tomu napsat vic, ale nechci Lorreho zranovat rozborem jeho verejnych flirtovacek, takze se zdrzim, ale pokud naznacujes Son, ze keca, tak ti muzu rict, ze Son v teto veci nekeca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17996
25.9.25 23:53
@Luxusnixicht píše: Více
:D Odcinim, z me masazi po papuli ( obrazne) bude Helmous nadseny :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
26.9.25 00:07
@My Melody píše: Více

Všecky balím, aj tebe že ti teď píšu :* :jazyk: :jazyk:. Co máš na sobe za kalhotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
26.9.25 00:11
@M_Vladim píše: Více

Už sem říkal, že dvojčata jsou moje :nevim:. Zbytek si klidne vem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
26.9.25 00:13
@Anonymní píše: Více

To chceme všichni. Akorát ty horory jsou ztráta času :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17996
26.9.25 00:14
@Lorre píše: Více
:D Do toho ti nic neni.
Zeptej se Pirka, co ma na sobe za kalhotky, treba ti bratsky odpovi, vykourite dymku miru a bude klid. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
26.9.25 00:22

Taky sem chvíli znal takovou expertku, která měla ve zvyku popisovat naprosto všecko z jejího života - včetně milostných pomeru, kde, s kým, a jak. Proc to netusim, ale nic pozitivniho mi to skutecne nedalo. Divím se, že jsem to vydržel a neposlal jsem ji s tím někam :roll: :D
Jedna k tomu měla na rande taky sklony, na procházce mi ukazovala místo, kde soulozila a nachytala je kamera :mrgreen:. Naštěstí jsem ji uz jako zkuseny hrac zastavil, že todle nepotřebuji vědět. No stejně sem se na ni pak bodl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14903
26.9.25 00:24
@Lorre píše: Více

Nastav si, co chces :nevim: :jazyk: :* Dobrou :mavam: To je taky po vzoru Pirka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
26.9.25 00:44
@My Melody píše: Více

To je dobry, ja nemam potrebu se se vsema kamaradit. Vypada jak krysa, chova se jak krysa, tak to proste je krysa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
26.9.25 00:54

Někdo si z veřejného flirtu dělá fakt zbytecne závěry. Já sem chodím pro zábavu a součástí toho je i todle. Neberu to zavazne a počítám, že ani dotycna ne :). Kdybych o nějakou fakt měl zájem, tak se to dozví v soukromých. Pokud jsem tedy ještě pricetny a nebudi se nějaké mě nadrzene já, co tu loudi a zve po nocích uživatelky na rande, tak se omlouvám, ale v tomhle jsem skutečně muž činu, ne nakecavac :mrgreen:. Proto tu už marně roky lobuji: když má muž skutečný zájem, tak se vždycky nakonec projeví 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová