Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Puberta. ![]()
Než ho roztrhneš, uvědom si, žes do něj už poměrně dost investoval, a pořád je tu naděje, že z toho ten spratek vyroste.
![]()
@Adull Dobrá profilka, taková mírotvůrná. ![]()
Hele, koukla jsem ti na profil, a seš tu už třista let a jednu zimu. ![]()
Kdes byla, píšeš fajn..?
@Luxusnixicht píše: Více
@marin píše: Více
Asi vyprchal alkohol
, po tom jsou vždycky deprese.
@Adull píše: Více
Tys nebyla v te dobe asi v diskusich, proto pises o kristalove kouli, mam pamet, ze si pamatuju vsechno, i nedulezite veci,
pamatuju si i to co nechci, kdysi bylo Lorreho verejne flirtovani se Son intenzivni, muzu k tomu napsat vic, ale nechci Lorreho zranovat rozborem jeho verejnych flirtovacek, takze se zdrzim, ale pokud naznacujes Son, ze keca, tak ti muzu rict, ze Son v teto veci nekeca.
@My Melody píše: Více
Všecky balím, aj tebe že ti teď píšu
. Co máš na sobe za kalhotky?
@M_Vladim píše: Více
Už sem říkal, že dvojčata jsou moje
. Zbytek si klidne vem ![]()
@Anonymní píše: Více
To chceme všichni. Akorát ty horory jsou ztráta času ![]()
@Lorre píše: Více
Taky sem chvíli znal takovou expertku, která měla ve zvyku popisovat naprosto všecko z jejího života - včetně milostných pomeru, kde, s kým, a jak. Proc to netusim, ale nic pozitivniho mi to skutecne nedalo. Divím se, že jsem to vydržel a neposlal jsem ji s tím někam
![]()
Jedna k tomu měla na rande taky sklony, na procházce mi ukazovala místo, kde soulozila a nachytala je kamera
. Naštěstí jsem ji uz jako zkuseny hrac zastavil, že todle nepotřebuji vědět. No stejně sem se na ni pak bodl ![]()
@Lorre píše: Více
Nastav si, co chces
Dobrou
To je taky po vzoru Pirka ![]()
@My Melody píše: Více
To je dobry, ja nemam potrebu se se vsema kamaradit. Vypada jak krysa, chova se jak krysa, tak to proste je krysa ![]()
Někdo si z veřejného flirtu dělá fakt zbytecne závěry. Já sem chodím pro zábavu a součástí toho je i todle. Neberu to zavazne a počítám, že ani dotycna ne
. Kdybych o nějakou fakt měl zájem, tak se to dozví v soukromých. Pokud jsem tedy ještě pricetny a nebudi se nějaké mě nadrzene já, co tu loudi a zve po nocích uživatelky na rande, tak se omlouvám, ale v tomhle jsem skutečně muž činu, ne nakecavac
. Proto tu už marně roky lobuji: když má muž skutečný zájem, tak se vždycky nakonec projeví ![]()