Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Prosimtě dyť to zkoušel i tady, jak nám několik týdnů popisoval, jak má ty horečky nebo chrlení krve, už si to nepamatuju, žral na to neskutečný kombo pilulí a pak se odmlčel.
Někdo si toho ani nevšiml, někdo si fakt dělal starosti - a on se pak zas zvesela vynořil.
Takže podruhé už si ty starosti neděláš: jestli je mrtvej, beztak už mu nepomůžem, že jo. ![]()
@Anonymní píše: Více
Pochopila bych, kdyby jste se pohádali a nakonec tě „ukecal“ i přestože by ta toxicita koukala z obrazovky a tys jí neviděla…ale asi v jiných tématech…rozhodně ne urážky a předhazování tělesných proporcí své bývalé a erotické halušky o Sonarce…
Tady evidentně platí, že kvantita kvalitu rozhodně nedohoní..ani kdyby běžela jako Usain ![]()
@Barevný kokrháč píše: Více
Tak v emailu jsem nenašla nic…
Našla jsem to nakonec tady ve zprávách na eMimi… ale měl jsi pravdu, chtěl jsi vidět mě, spolu s Mali… nikoliv mě samotnou… dávám to sem…
@Adull píše: Více
Ale toho Adult e-mailu s fotkou Pírkové ex po sexu je škoda. To by byl fakt fičák a Pírko by se pak zdekoval na hodně dlouho. Třeba mi to Malina přepošle a já s tím budu Pírka strašit, kdykoliv se tady zase objeví.
![]()
@Luxusnixicht píše: VíceAle Mali jsem to zatím neřekl…… a zrovna by nemohla, protože o tom ani nevěděla, takže by, bohužel, nedorazila.
@Rosebery píše: Více
Asi dokazu zkousnout leccos, krome cholerika a hysterika…a pak taky chronickeho nevernika…to by ale asi zkousl malokdo
A pak taky nemam rada, kdyz je chlap urazlivej, to je spis zenska vlastnost, u chlapa mi to prijde smesne a asexualni ![]()
@jege píše: Více
No my uz pak dal nic neplanovali, protoze ta komunikace pokracovala tak, ze mi Pirko psal, ze se s Mali pohadali a odmlcel se a ja tez…a na tohle tema uz pak nic nepadlo.
@Velryba černá píše: Více
Aha…
Ted moc nevim…myslis, jak jsem psala, ze s Lorrem jen na Pirka zarli? Tak to bylo takove neskodne postouchnuti, kdezto od nej to bylo docela nehezke kopnuti, ktere nebolelo jen me, ale i Mali. Navic to byl nesmysl.
@Luxusnixicht píše: Více
To je otázka, jak kdo co vyhodnotí. Kouzlo psané konverzace.
@My Melody píše: Více