Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75759
25.9.25 18:10
@Anonymní píše: Více

Prosimtě dyť to zkoušel i tady, jak nám několik týdnů popisoval, jak má ty horečky nebo chrlení krve, už si to nepamatuju, žral na to neskutečný kombo pilulí a pak se odmlčel.
Někdo si toho ani nevšiml, někdo si fakt dělal starosti - a on se pak zas zvesela vynořil.
Takže podruhé už si ty starosti neděláš: jestli je mrtvej, beztak už mu nepomůžem, že jo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8319
25.9.25 18:17
@jege píše: Více

Samozřejmě z nabytých vědomostí :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36385
25.9.25 18:18
@Adull píše: Více

Samozřejmě, jak jinak. ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8319
25.9.25 18:28
@Anonymní píše: Více

Pochopila bych, kdyby jste se pohádali a nakonec tě „ukecal“ i přestože by ta toxicita koukala z obrazovky a tys jí neviděla…ale asi v jiných tématech…rozhodně ne urážky a předhazování tělesných proporcí své bývalé a erotické halušky o Sonarce…
Tady evidentně platí, že kvantita kvalitu rozhodně nedohoní..ani kdyby běžela jako Usain :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
25.9.25 18:36
@Barevný kokrháč píše: Více

Tak v emailu jsem nenašla nic… :nevim: Našla jsem to nakonec tady ve zprávách na eMimi… ale měl jsi pravdu, chtěl jsi vidět mě, spolu s Mali… nikoliv mě samotnou… dávám to sem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36385
25.9.25 18:38
@Adull píše: Více

Ale toho Adult e-mailu s fotkou Pírkové ex po sexu je škoda. To by byl fakt fičák a Pírko by se pak zdekoval na hodně dlouho. Třeba mi to Malina přepošle a já s tím budu Pírka strašit, kdykoliv se tady zase objeví. ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8319
25.9.25 18:39
@sirikit píše: Více
…a většina se radovala, že už bude klid :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36385
25.9.25 18:40
@Luxusnixicht píše: Více
Ale Mali jsem to zatím neřekl…… a zrovna by nemohla, protože o tom ani nevěděla, takže by, bohužel, nedorazila. ;) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
25.9.25 18:42
@Rosebery píše: Více

Asi dokazu zkousnout leccos, krome cholerika a hysterika…a pak taky chronickeho nevernika…to by ale asi zkousl malokdo :D A pak taky nemam rada, kdyz je chlap urazlivej, to je spis zenska vlastnost, u chlapa mi to prijde smesne a asexualni :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
25.9.25 18:44

No my uz pak dal nic neplanovali, protoze ta komunikace pokracovala tak, ze mi Pirko psal, ze se s Mali pohadali a odmlcel se a ja tez…a na tohle tema uz pak nic nepadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8319
25.9.25 18:46

Ty jsi normálně kámoš…takhle se obětovat 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
25.9.25 18:46
@Velryba černá píše: Více

Aha… :think: Ted moc nevim…myslis, jak jsem psala, ze s Lorrem jen na Pirka zarli? Tak to bylo takove neskodne postouchnuti, kdezto od nej to bylo docela nehezke kopnuti, ktere nebolelo jen me, ale i Mali. Navic to byl nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
25.9.25 18:49

To je otázka, jak kdo co vyhodnotí. Kouzlo psané konverzace.

• Citovat
  • Upravit
25.9.25 18:51

OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
25.9.25 18:52
@My Melody píše: Více
:D To by Helmut neudelal…on je diplomat a na zeny nerve, ani po nich nic nehazi :jazyk: :* Spis by se te snazil uklidnit a rekl by ti - me drahe slunicko, ted mi ale krivdis :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová