Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14869
25.9.25 19:16
@Lorre píše: Více

Delej si co chces, ostatne ty jsi byl ten, kdo vzdy ten svuj ukrivdeny ignor porusil a zacal me zase zminovat, ja nemela problem, to dodrzovat, zase tolik mi na srdci nelezis ;) A ne, nefandim si, ale zhrzeny jsi evidentne byl, na to vic dukazu neni treba, vim svy…a ted delas to stejne s Merunkou, proto tak zbrojis proti Pirkovi, on ma pravdu, ze te to zere, ze ji ziskal on a ne ty… ;) Kdyby Pirko mel jinou a ne Merunku, jen by jsi se tomu zasmal a bylo by ti to fuk…ale my dve ti holt lezime v zaludku, protoze nejdriv jsi chtel me a pak jsi postupne zacal uvazovat i o Merunce, ale nevyslo to, tak ted hazis ramenama a delas ze me cvoka, ze jsem si to vymyslela a mam jen bujnou fantazii…tak urcite 8) Urcite ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8319
25.9.25 19:22
@Luxusnixicht píše: Více

„Nejdřív jsi chtěl mě a pak jsi postupně začal uvažovat i o Meruňce“…Son ty máš křišťálovou kouli? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
25.9.25 19:26
@Adull píše: Více

No dobre, tak byl treba Pirko na me zvedavy, ale zaroven to nechtel delat za zady Mali…a Pirko to zrejme jen tak placnul, protoze pak uz jsme o tom nemluvili…a asi pak i nakonec sam uznal, ze by to nebyl dobry napad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
25.9.25 19:37
@Adull píše: Více

Tak ja myslim, ze Lorre se tim nijak netajil :think: :nevim: Dobre, on ted rekne, ze to byla sranda, ale podle me spis vyckaval, az na to kyvnu…u Mali tam nevim, jak to bylo, ale on ji tady pak oznacil za mrchu, ktera si s nim jen hrala, takze tam asi taky neco bylo pres SZ, si myslim…pac to znelo ponekud zhrzene… :nevim: Ale ok, nema smysl, do toho stourat…ja jen, kdyz tu Lorre porad pise, jaky je Pirko magor, ze se s Mali videli jen jednou a on, ze tu vyvadi, jak pominuty…pritom my se s Lorrem nevideli nikdy a taky jsem si od nej neco vyslechla, dokonce jsem na nej nesmela reagovat…kdyz jsem tenkrat sla na rande s Andreasem…a on dela, jak tu zachranuje Mali, ale dela to jen kvuli egu a to mi vadi, to neni uprimne. Chce jen vyhrat nad Pirkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
25.9.25 19:52
@Lorre píše: Více

Jak jste pánové naivní, že? Včera plni ideálů, jak kdo prozřel a už to konečně vidí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.25 19:54
@marin píše: Více

Ano, jsme nepoučitelní, strašní tvorové, my lidé (i my muži, tedy podlidé) :,( Ježíš by blil, kdyby to tady četl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.25 19:56

Já tě chtěl vidět několikrát. Vždycky teda skupinově, ale jo. I pár dalších. Chci vidět i Stock. A přitom ne proto, že bych s ní chtěl spát. Mohla by být moje matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17981
25.9.25 19:58
@Josef_t píše: Více

Myslim, ze jses mimo, protoze vychazis z omylu, ze tohle je kolektiv a potrebuje se nejak naucit spolu fungovat k dosazeni spolecneho cile, co samozrejme plati pro kolektiv, ktery ma spolecny zajem, nebo praci. Tady ale neni spolecny zajem, ani spolecna prace, ktera by lidi nutila spolu travit cas, protoze maji spolecny cil. Toto je volne diskusni forum, prijdes/odejdes, diskutujes/nediskutujes s kym chces/nechces a o cem chces.
Tady byt muzes, nemusis, zavres klikem stranku a jses venku. Kazdy v podstate haji sve zajmy, ( nekdo si sem chodi pro zabavu, nekdo pro kamaradstvi kvuli samote, nekdo z prokrastinace, nekdo zabiji nudu, nekdo resi osobni problemy a hleda radu, nekdo si vybiji komplexy, slintosi si sem chodi zaslintat, chlap, ktereho nejvetsi uspech v zivote jsou osobni utoky k diskuterce, si resi sve minkraky, atd…) takze kazdy ma jiny nazor/jiny cil a proto mechnismy nefunguji jak v kolektivu. Vytvareji se jen pripadne zajmove koalice, ktere poskytuji silu, podporu a ochranu skupiny, nekdy k dobremu ucelu, napriklad IVF, kde se vzajemne podporuji, nekdy koalice slouzici k sikane.
Zkratka neni to kolektiv, proto nefunguji stejne mechanismy.

Příspěvek upraven 25.09.25 v 20:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3013
25.9.25 20:00

Vždyť i mě balil a nechtěl si to přiznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
25.9.25 20:05
@Klopotkova píše: Více
:mrgreen: No presne…je to hotovej Casanova a hraje si porad na slusneho :nevim: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14915
25.9.25 20:08
@jege píše: Více

Komu??? 8o Ne je to jedna herecka :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.25 20:15

Jenže Casanova to s ženskýma uměl a tohohle každá odmítla :,(

• Citovat
  • Upravit
14869
25.9.25 20:18
@Barevný kokrháč píše: Více

Jinak ne, studeni cumaci se mi nelibi… :D Ale ani hysterici, nebo cholerici…neco mezitim…mam rada sangviniky, ale nesmi byt moc uzvaneni a hlucni zase :D Muze byt i trochu flegmatik, ale ne moc…a musi mit samozrejme smysl pro humor…ale zase ne aby se porad necemu smal, to jsem mela jednoho napadnika a byli jsme na rande a on se porad necemu tlemil a ja nevedela cemu :lol: :nevim: A to mi taky pak uz lezlo na nervy…takze vsechno tak nejak primerene :D :jazyk: A taky by mi vadilo, kdyby byl nejak zatvrzelej, to byl treba muj ex, ze byl v nekterych vecech hrozne neoblomej, urputnej a neumel uznat svou chybu…nikdy…to mi prislo zase takove detinske, vubec ne muzne :nevim: Helmut mi vyhovuje v hodne vecech, je takovej asertivni, diplomatickej, empatickej a nic nehroti…zase mu ale musim hodne veci rikat, pac jeho to nenapadne, jemu je vsechno jedno… :lol: No ale tak kazdej ma neco…zase kdyz s tim chlapem jde pracovat, uzavrit nejakej kompromis, tak se to da…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6067
25.9.25 20:18
@xiaxxx píše: Více

Královna Kosmíru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8319
25.9.25 20:19