Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.5.26 20:18
@Luxusnixicht píše: Více

Mimochodem opravdu silný introvert si bude hledat nejpravděpodobněji zase introverta. Každý den bych to asi taky nedala.

• Citovat
  • Upravit
106439
20.5.26 20:20

Jeziis pošlete mi ten odkaz, já si to udělám zase znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18013
20.5.26 20:22

Presne, bych se zcvokla.
Mame rodinu, 100% extroverti, porad v pohybu, porad s lidmi, neumi byt chvili sami, furt navstevy… kdyz jsme k nim jeli na 3 dny, protoze nemuzes to kazdy rok odmitat, aby si to nebrali osobne, to bylo utrpeni, ja potrebovala tyden na rekonvalescenci.

Příspěvek upraven 20.05.26 v 20:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
@Venetia píše: Více

Vene, AI všechny ty testy má načteno z internetu. Zeptej se kterékoli AI, ať ti ten test vyrobí. Nemusíš nikomu posílat žádný email.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Pak nám napiš výsledek :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.26 20:24
@My Melody píše: Více

Mně samota hrůzu nenahání vůbec :D, když není moc dlouhá :oops:

• Citovat
  • Upravit
24746
20.5.26 20:32

A vis, ze ne? Já jsem podle testů ambivert, ne podle těch, co tady byly doporucovany/jmenovany. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
20.5.26 20:33

Jojo, souhlas, já jsem v tom příspěvku reagovala na to, jak jsi psala, že jsi buď introvert, nebo extrovert. O stránku dál jsi napsala to o těch různých stupních, a tam už jsem kývala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18013
20.5.26 20:33
@Anonymní píše: Více
:) jj… samota umi byt nadherna, pokud ale netrva prilis dlouho od lidi, ktere mas rad a rozumis si s nimi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
20.5.26 20:37

Já nemám na mailu odkaz na ten test, ten jsem, přesně jak píše Mango, během pěti vteřin našla na internetu.
Jenom ten výsledek jsem si nechala poslat na mail (očesanou neplacenou verzi, zas až tak mě ty detaily nezajímají), protože je mi jasné, že ten výsledek samozřejmě zapomenu, a až na to zas někde přijde řeč, nebudu se testovat pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
20.5.26 21:03
@Anonymní píše: Více

Jj, kdyz jsem byla jeste s Ex a hledali jsme nejakou dovolenou, tak to byla vzdycky chata na samote, kde nejsou pobliz zadny lidi :mrgreen: Ja vubec nechapala Helmuta a jeho Mallorku s dalsi rodinou a dalsimi detmi…to je pro me spis nocni mura :mrgreen: I kdyz on je taky introvert a casto tam travil dny tak, ze ostatni sli na plaz a on zustal v domku sam a regeneroval se :mrgreen: On je teda asi slabsi introvert, nez ja…ale introvert je taky. Ja jsem 9, on je tak 5 - 6 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4007
20.5.26 21:14
@Velryba černá píše: Více

Deeluješ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
20.5.26 21:15
@My Melody píše: Více

Ty vecne navstevy, to taky nechapu 8o U nas jsou teda vsichni asi spis introvertni… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4007
20.5.26 21:18

Kdo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
20.5.26 21:20