Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
20.5.26 19:18
@Anonymní píše: Více

Tím spíš nedostaneš nic, nehodlám asistovat sebevraždě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.26 19:20
@My Melody píše: Více

Mně to řekla taky psycholožka :mrgreen:
Já jí tvrdila, že jsem extrovert a ona říkala, že ne, že někteří introverti se tak jako já extrovertně projevují.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.26 19:21
@Velryba černá píše: Více
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
991
20.5.26 19:23

Pořiď si domů bombu s Entonoxem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17927
20.5.26 19:24

Aha, az ted to ctu, myslela jsem, ze Son s tou psycholozkou myslela muj prispevek.

Ano, je to mozny…ja byla prekvapena, ale testy jen potvrdili nazor kamaradky, ktera me zna, takze jsem se z pomyslne extrovertky stala introvertka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
20.5.26 19:41
@jege píše: Více

Máš ji ještě? Využijí ihned. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
20.5.26 19:50
@Adull píše: Více

A hlavně ne v koupelně, tam hledají ze všeho nejdřív!☝️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.26 19:52

Někdy tu samotu taky potřebuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.26 19:57
@Luxusnixicht píše: Více

Já nevím, údajně existují typy, které to přepínat umí a já to dělám, znám čisté extroverty a vždycky mi přišly jako uřvaný typy

• Citovat
  • Upravit
14668
20.5.26 20:01

Ano, jsou ruzne stupne introverze, i extroverze…ale jak pises, podstatne tam je, jaky zpusob, te dobiji ;) U me neni tedy pochyb o introvertovi, nepotrebuji cele dny vubec nikoho videt :mrgreen: Kdyz mam jit mezi „sve“ lidi, tak jsem taky rada a povidame, smejeme se…ale kazdy den, bych to asi nedavala… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8259
20.5.26 20:01
@sirikit píše: Více

Přéésně :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14668
20.5.26 20:03

No spis jsou ruzne stupne u introverta, i u extroverta…ze by to slo prepinat, to slysim prvne :D :think: Je dejme tomu extrovert na stupnici 1 - 10…cislo 10, je ten urvany a ty muzes byt treba extrovert cislo 3 -4 :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
20.5.26 20:03

Hele, ono to zas není ode zdi, buď introvert, nebo extrovert.
Mně v tom testu, jak se tu onehdy řešily, vyšlo tohle.
(Nechala jsem si poslat na mail)

Zde jsou výsledky vašeho testu osobnosti:

Typ osobnosti: ENTJ-A (Velitel)
Osobnostní rysy: Extravertní – 56%, Intuitivní – 56%, Logický – 75%, Organizovaný – 83%, Asertivní – 78%
Role: Analytik
Strategie: Mistrovství s lidmi

Když jsem z 56% extravertní, logicky musím být ze 44% introvertní. Čímž se vysvětluje, proč dokážu v naprosté pohodě srovnat do latě rozjetou hospodu, perlit na párty, ukecat kohokoli v podstatě na cokoli - a pak se šťastně zavřít doma se psy a týden nepotřebovat nikoho vidět. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.26 20:15

Jsi hodná :mrgreen: tak je možné, že jsem slabší extrovert, já se cítím na tu trojku asi taky :mrgreen: pravdou je, že jak mají introverti strach oslovovat lidi a konverzovat, tak to mám přesně opačně, mně to dělá radost a to přesně vidím a poznám ty nechápající pohledy introvertů, tohle řadím do dobrých skills, hodně mi to v životě pomáhá

• Citovat
  • Upravit
14668
20.5.26 20:17
@sirikit píše: Více

Ano, to pisu, ze jsou ruzne stupne ;) Ty jsi extrovert, protoze v tobe prevazuje, je jedno, kolika procenty prevazuje, proste prevazuje…to samozrejme neznamena, ze kazdy extrovert nutne potrebuje byt neustale mezi lidmi a ze neumi byt sam.. u tveho vysledku je vidno, ze mas nizsi stupen extroverze, ale urcite to neznamena, ze se zitra vzbudis a budes najednou vic introvert :nevim: Porad budes extrovert, i kdyz nebudes mit zrovna naladu na lidi :) :jazyk: Stejne jako introvert nekdy muze mit chut, jit do spolecnosti a bavit se… ;) Jde to to, co je prevazujici. Mne vyslo treba 86 procent - introvertni :D Takze ja jsem jasna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová