Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Bacha jestli se začíná cítit v pozici milence, že co jako udělal zase špatně. Tak to je na delší dobu neudržitelné. Zapracuj na tom. Ať je mu s tebou dobře.
@Honza 12 píše: Více
Hledá i plno ctyricatniku, padesátniku. Já vidím dost lidí v krizi středního věku, kteří se vrhají na nova dobrodružství. Ti „nudni“ patroni doma už je přestávají bavit. Kolikrát je to i únik, útěk že stereotypu, pred zodpovednosti, touha po svobode…
@Velryba černá píše: Více
No to souhlasím. Jen poukazuj na to, že už dopředu bylo jasný, jak to asi tak dopadne. ![]()
Každý si na to ale musí přijít sám. Napsala jsem to tenkrat, píši to i teď. Oběť není ani jedna strana. Oba jsou dospělí. Nikdo ji nenutil se s ním scházet, psát mu…následky svých činu a rozhodnutí si také každý nese sám.
Ty jo, Honzo, nepřemýšlel jsi o tom, že by sis otevřel partnerskou poradnu?
![]()
@libuse13 píše: Více
Zpovědnici…s jasným rozhřešením a následným trestem ![]()
@tess50 píše: Více
Ale sak jasne, to byla jen sranda, jsem za to, at si kazdy pise OT, jak je mu libo. Tato diskuse je uz od nevim ktere strany OT, je to normalni, spontanni, tvorivy vyvoj kazde vetsi diskuse a ja mam OT rada, protoze diskuse je pak zajimavejsi, jak dennodenni rozebirani penisu ve vagine furt dokola. ![]()
Vsechno patri k milencum… milenci konzumuji potravu, vylucuji ji, poslouchaji predpoved pocasi, nadavaji na politiky, mavaji nemoce, pestuji rajcata, ptaji se na smysl zivota, modli se v kostele ( mozna), investuji prachy… vsechno se vsim souvisi. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
@My Melody píše: Více
Máš recht, my třeba oba svorně nesnášíme rusáky, komunisty, apod. ![]()