Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To bys viděl to rodeo, když zaskočí rýže! ![]()
@M_Vladim píše: Více
No opravdu. A přesný opak je orgasmus pouze v hlavě: zažil jsem u lucidního snění: vypadalo to, že mam mokrej sen, ale probudil jsem se a nic… bylo to čistě v hlavě (na rozdíl od poluce) ![]()
Orgasmus u lucidního snění je jinej než u poluce: dobře to popsal Stephen LaBerge v Lucidním snění: ten orgasmus v klasickém snu a v lucidním je jinej, není tam ten výstřik
Orgasmus u ženy je ještě větší záhada - ale pro ňoumy.
1 ) Klitorisový ženy: přenechávám lízačům
2 ) Vaginální a anální ženy: moje parketa
3 ) Ty co potřebují jak klitoris, tak vagínu (asi většina) - o klitoris se během sexu můžou starat samy. Já se věnuju sobě ![]()
Bradavkový orgasmy a orgasmy ve snu dávám do jiné škatulky
Málokdo ví, že nejlepší předehra u ženy je jí dát facku, to jí hrozně vzruší. Adull to může potvrdit ![]()
@My Melody píše: Více
Klidně o zradle můžou. To patří i k milenkam a milencum. Moje diskuze, klidně můžete vařit ![]()
@Velryba černá píše: Více
Pořád nerozumím ![]()
Ale jsem dnes asi natvrdlá, Helmuta vtip jsem taky nepochopila a on nepochopil, že jsem nepochopila a vyštěknul na mě, co zase udělal špatně
![]()
@Anonymní píše: Více
Nebo ji škrtit
Ale nesmí se to přehnat ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Z temných koutů:
Kočvarismus je profláklá technika u obou pohlaví.
Jenže - nejedna osoba na to doplatila životem.
Poslední ze známějších lidí, co vím, byl herec David Carradine (Bill v Kill Billovi). ![]()
Může to způsobit pokles těla po ztrátě vědomí, takže se smyčka dál zadrhne, křeče, kdy dotyčný není schopen pustit provaz a není nemožná ani náhlá zástava srdce, nebo fibrilace. Pak vás najdou pověšenýho, nahatýho s loužičkou (popř. dvojitou
). A vysvětlujte to. ![]()
Jinak ale si to přeživší chválí. Únik moči (úmyslně se nalejou) a záškuby prý způsobují prodloužený orgasmus, protože dráždí stejná centra a nabuzený mozek reaguje. Jenom je to malinko o život, že…
Aspoň parťák s kyslíkem a EAD se rozhodně hodí.
![]()
A pro sichr i kámoš funebrák. ![]()
Příspěvek upraven 23.10.25 v 09:51
Další kousky z temných koutů darknetu si nechám jako večerníčky na jindy. ![]()
@xiaxxx kam si zmizela, ty muj chodící inkubátore?
Dneska mám náladu. Přestaň spradat plány na vyhlazeni a rozjedem to jak za mladých let ![]()