Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@libuse13 píše: Více
No…jestli tomu dildu tak chcete říkat… Odlité je přesně.
![]()
Příspěvek upraven 23.10.25 v 13:39
@marin píše: Více
Navíc teda tady Mali usilovala s urputností o setkání i dávno potom, co byla několikrát odmítnuta a přeřazena do statusu kamarádství… Pírko se naopak už držel zpět. Tudíž tady se opravdu nedá říct, že by jí někdo sváděl na špatnou cestu. Spíš mi přišlo, že už si s tím Pírko neví moc rady, že mu to přerostlo přes hlavu… ![]()
@Honza 12 píše: Více
Ale jo Honzo, jasně, že můžeš
Ale přijde ti, že ty rady, třeba konkrétně u Sonarky, padají na úrodnou půdu?
Já upřímně obdivuju tvojí houževnatost, odhodlání a zápal pro věc
![]()
Příspěvek upraven 23.10.25 v 13:38
@Luxusnixicht píše: Více
V kazdem pripadu musi byt hrozne neprijemna uloha prostrednika mezi 2 rozhadanymi milenci, chudak Son
, to myslim vazne.
Kazdy ti rika neco jiny, ocekava, ze mu porozumis, budes na jeho strane, ty nechces ublizit nikomu, nevis co odpovedet /neodpovedet, abys toho druheho nepomluvila, neposkodila… jednou za mnou prisel kamarad, manzel rozvadejici se kamosky a potreboval se vyspovidat, hledal v zoufalstvi radu a at nejak zkusim odevzdat odkaz… hnusna uloha.
Pěkně v rytmu pohupovat! ![]()
Název: Činka u plotny. ![]()
Roumějte: nazývat někoho činkou, to jistě né a držet dvoukilovou činku rukou, když je potřebuju na vaření - to samozřejmě taky nejde… ![]()
A prej je to i zdravý… Teda nemyslím dietu.
![]()
Příspěvek upraven 23.10.25 v 13:50
@My Melody píše: Více
Jasně! ![]()
Ale tedy, cvakání závěru si jako nadržený zvuk tak úplně nepředstavuju…
![]()
@libuse13 píše: Více
Tak když ona napíše, konkrétní věci, tak na to reaguju. Jen nevím, jak mám pojmout, že Helmut má milostné trable s EX. ![]()
@M_Vladim píše: VíceŽena z vás udělala milionáře. Jak to dokázala? No já byl před svatbou miliardář
@My Melody píše: Více
No nejdřív ji zkontroluji botník, vanu, pak ji ojedu, zkouknu palce a pak zjistím jestli za to stojí dal ![]()
@Lorre píše: Více
Cože? Nestojí?
Ale s tím si umíme poradit… ![]()