Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
A jakpak? Zazpíváš si: „Nestojí, stále nestojí, čo je s ním, s ním, je mi biedne…“
![]()
@jege píše: Více
No přeci Radim Uzel ví, co s tím…
S tím si umíme poradit!
![]()
@Lorre píše: Více
@libuse13 píše: Více
A ještě. tři čuníky, sáně a pytel ořechů
![]()
Melody:
Já bych jí to řekl z očí do očí, ale ona chtěla osobní údaje typu kde bydlim atd… v době hádek… když mě 2X odmítla (rozchod kvůli manželovi) a já jsem zařadil zpátečku. Po pisálkovi úplně (flirt jen z legrace jako flirtujeme občas tady, ale už jsem jí nabízel kamarádství a to vážně)
Když k sobě zvu holku, vidí jak se jmenuju už podle zvonku přece, ale příjmení na dálku nebudu říkat ženě, která se mnou má takovýhle vztah na dálku a furt se hádá. A adresu už vůbec ne. Ona mi taky za celou dobu neřekla: kde přesně bydlí a jaké má příjmení. Tohle až osobně.
Jenže na 2.rande nedošlo. A na prvním jí nevadilo na mě sahat a líbat se - i bez přijmení - a obrácně taky samozřejmě ![]()
@Anonymní píše: Více
A ty ses obával, že by ty informace nějak zneužila?
Já už jsem zažil, že jsem byl stalkován. Není to příjemný i když vim, že mi ta žena asi neublíží, ale zažil jsem to. Plus teda Malina by to asi nedělala, ale v rozčílení by to mohla dát sem či do uzavřenek co maj díry…
Já sem tady sdílel naše pocity, hádky, emaily, print (jeden nebo dva), ale bylo tam - něco čím jsem chtěl dokázat co říkám: ALE NEBYLY TAM OSOBNÍ ÚDAJE TYPU PERSONÁLIÍ : kde kdo bydlí atd… ani jsem to nechtěl vědět po ní. Ona po mně furt