Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@libuse13 píše: Více
před čtvrtou
Ja bych taky nejraději byla vzhůru do noci…na ty ranní se musím totálně předělat
@Venetia píše: Více
co já si stěžuju? Ve čtyři by to byla moje konečná
Obdivuju vás, co jste schopní pracovat na směny, to by mě zabilo snad ![]()
@xiaxxx píše: Více
Chlap má být chlap, ale on je jen ukňouraná bačkora, která jen lže, kope, vše převrací. A ty zmatené kecy ohledně vyhlazení lidstva, to bylo taky něco. Tohle už ne.
@libuse13 píše: Více
no mne zase opak…vstavat každý den… ja to mam aspon vykompenzovane tou odpoledni
Nejvíc mi vyhovovali dvanáctky…tady jsem uz 5 let a na ten klasicky režim po-pa si asi nezvyknu nikdy
@jege píše: Více
Ach dalsi takovej, co se virtualne dere do kalhotek snad kazde tady:) smutny zivot.
@Klopotkova píše: Více
Jdu namixovat značně vylepšenou recepturu novičoku. ![]()
Texas reaper nebo x-pepper a tak… ![]()
@Velryba černá píše: Více
A co se mu stalo? Takhle brzo? Já myslel, že další schůzka bude až v roce 2026, ne?
![]()
PS: Hele, že on bude už starší a zapomíná, takže si myslí, že tenhle rok ještě nebyla a chce to dohnat, aby u Tebe neměl vroubek? Takhle se budete brzo scházet každý týden 2×!
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
To virtuálně je tam velice správně poznamenáno! ![]()
@Velryba černá píše: Více
Víš, jak je ten vtip (teď ho ale nemohu najít), jak postarší novomanžel chodí neustále do ložnice mladé novomanželky splnit svou manželskou povinnost, a když mu novomanželka vyčte, že už u ni byl popáté, tak se strašně podiví, protože si to vůbec nepamatuje? ![]()
Tak bacha na to, abys jej zítra nestrhala, když zapomene, že už něco bylo a bude to chtít neustále opakovat.
![]()
@Venetia píše: Více
Od kolika delas, proboha? Já od 5:45 a vstavam v 5. Jedu autem v elastakach a domaluju se v praci ![]()
Potřebuju sprchu.