Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre
A nedala jsem ti povoleni mluvit, od ted budes drzet hubu a krok a za trest poslouchat impotentni hlas Swiftove ![]()
@My Melody píše: Více
Proč by měla být zhrzená Sonarka? To ona odmítla Detsu, ne opačně ![]()
Příspěvek upraven 24.10.25 v 14:57
Naopak Bobr = Detsa = Lorre atd… psal:
1 ) Zamilované básničky Sonarce a Malině
2 ) Posílal jim kreslené penisy a vyznával jim tu veřejně náklonnost.
3 ) Obě ho poslaly někam, Malina dala přednost mně, i když jí varoval. Sonarka dala přednost Andrému, i když jí varoval. Obě mu daly košem
4 ) Začal tu psát uraženecké nesmysly, jim do SZ i veřejně. Ať už ho neoznačujou, nic mu nepíšou atd…byl zhrzený až hanba
@Anonymní píše: Více
On to psal ironicky, s ironii to ma opacny vyznam.
@My Melody píše: Více
Tak si představ, že mě nezablokovali za to slovo na N co se tak nelíbí černochům a levičákům atd.
Ale za odkaz na studie (solidní studie co maj své stránky na wiki), že existují vrozené rozdíly v průměrném IQ mezi rasama.
Tak jsem se odvolal: psal jsem jen o studiích a pravdu, která je ověřená a IA vám jí potvrdí taky (byť jí okecá a neřekne vám, že dědičnost je to hlavní, když se ale zeptáte na dědičnost IQ a moderní výzkumy, přizná vám až 80% za běžných podmínek v dospělosti)
No takže jsem dostal ban za sice kontroverzní téma, ale za věcné odkazy.
To už je fakt zvrhlost do DSA atd… kdyby to aspoň bylo za to slovo na N…
Dle vyzkumu je dedicnost zhruba do 50%, ja uz ti nekde k tomu zroj davala, ale hele, nechce se mi uz dal diskutovat na toto tema, pouzivas vyrazy, ktere jso pro barevne ponizujici, nezajima me narodnost, rasa, barva kuze, ale jaky ten clovek je, nikdy nebudu na zadny narod, narodnost, rasu uplatnovat kolektivni vinu, protoze ta je jeden z najvetsich hnusu, jaky existuje, tim bych debatu ukoncila.
Příspěvek upraven 24.10.25 v 15:26
Jeste dodam, ze s DSA samozrejme souhlas, dalsi krok k sovietizaci zapadu, dalsi krok ke kotrole a cenzure svobody nazoru a projevu, kdyz slysim Bretona, je mi na bliti.
Fakt? Tak to celé mění situaci, o tom jsme tu vůbec neměli tucha!
![]()
Můžeš se rozepsat trochu podrobněji a třeba své tvrzení podpořit nějakou soukromou SZ anebo e-mailem?
![]()
A neříkal jsi tam také něco o čmoudech?
![]()
A víš, že i Hitler měl svá tvrzení o nadřazenosti árijské rasy a méněcennosti té židovské podpořena studiemi servilních pseudovědců?
![]()
@Venetia píše: Více
Mne se o tobe dnes zdalo
Byly jsme spolu na nejake seznamovaci akci
A ty jsi pak spokojene odchazela s nejakym panem
Akorat byl hrozne malej, byly jste nejak na stejno vysoci ![]()
Souhlas…12 tky jsou sice dlouhe, ale mas pak volno vice dni a i v tydnu…jen volny vikend, by mi nevyhovoval…
K nam jezdi pekar, ten vstava ve 2 rano
Ale zase uz ma v 10 hotovo a dela tyden a pak ma tyden volno…tak to taky neni spatny..akorat, ze ja bych asi ani nechodila spat, neb chodim po pulnoci ![]()