Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Ja myslim ze by jste oba mohli byt ve stejném bloku, ci dokonce spolupacienti ![]()
@Adull píše: Více
Ne, ne, oni to udělali diskrétně a nikomu to neřeknou!
![]()
Máš asi o těchto holkách přehnané iluze, když si myslíš, že je něco takového vůbec napadne. Vždyť to můžeš vidět i tady, jak „ostrý“ intelekt mají některé zdejší zasloužené pracovnice erotického průmyslu.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak tady se probírá tolik nechutných, ponižujících a zoufalých věcí, že něco takové už mezi tím bez problémů zapadne.
![]()
@M_Vladim píše: Více
Tak kazdy, at si dela, co chce, kdyz mu to nevadi… ale ja osobne bych takoveho cloveka za partnera nechtela…a uz vubec nevim, co se na tom snazis chapat…
Myslim, ze dotycni moc rozumu nepobrali, proto bych nad tim ani nejak nedumala, proste budou ponekud jednodussi.
promin, ale vubec ti nerozumim, co jsi tim chtel vlastne rict
Já na to koukám, bavim se a vůbec nepremyslim nad tim, proč do toho ti lidi sli. Prostě herci za penize.
@stock píše: Více
To neni napadani, to je delani si zni srandu… ![]()
Neco mi rika, ze uz me predbehla Klopca…neco jako:
Potkala jsem v parku duchodce a jemne se do nej zamilovala…myslite, ze to Vlaste nebude vadit?
@Andelskej_Satan píše: VíceŽe ho vzrušuje clinic sex, když mu hezká sestřička strká do péra hadičku anebo mu měří teplůtku v análu, viz Míša Kuklovic Oldřichu Víznerovic.
A ja blbec hledám misto aby na me nikdo zvlast nevidel ![]()
@jege píše: Více
Ach tak…no proti gustu…prejme mu at dosahne bourlivych orgasmu:))
Do jisté míry člověk otupí, je mu to už fuk.
![]()
Takže si celem dokážu představit, že tam jdou lidi, co jsou jim lidi u televize u zádi. ![]()
Ať už že tam jdou hledat podobný protikus, hecnou se překonat vlastní stud, nebo jen pro zábavu.
Ale jasně, že jsou tam i exhibicionisti, to nebudu negovat. ![]()