Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24726
3.4.26 13:35
@Adull píše: Více

No právě, nebo i nějakou pitomost. Když už něco „otevru“, tak většinou na nadpis kašlu, fakt, ale koukám na obsah. Njn, to bude věkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
3.4.26 13:38

Ad ta JIP..
Po určitých prožitcích se člověku posune pohled na svět. ;)
Primitivní… Zločinci často také nejsou primitivové a jestli bych si musel vybrat mezi tím být gangster, nebo tam jít, tak to bych tam klidně šel… Úhel pohledu, co je morálnější. Být viděn nahatý mě připadá o dost menší průšvih, než třeba někomu vyloupit byt. :think: Někomu zas naopak. Klidně někoho okrade… :nevim:
B) Možná je lepší tam vypadnout první, než slyšet na třetím rande že ho mám malýho… Tak to budou všichni na férovku vědět. Ne že to půjde šuškandou a nebudu vědět já! :pocitac:

Příspěvek upraven 03.04.26 v 13:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
3.4.26 13:40
@Andelskej_Satan píše: Více

Založ vlakno. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
3.4.26 13:45
@M_Vladim píše: Více

To neni o prudernosti, nahota je ve 21 stoleti vsude, nahota je vsudepritomny, obchodni artikl v showbizu, ve filmu, v hudbe, v reklame, atd… to je ( barevne literarne, nadsazkovo receno ), o tom, ze idioti za kamerou vymysleli porad pro idioty pred kamerou, ktery je urcen pro idioty pred obrazovkou.

Nikdo normalni nepujde do takove relace hledat partnera, tvurce hleda, jak vydelat prachy, stare formaty jsou okoukane, tak pouziji, jééé jak originalni, nahotu zoufalych lidi, kteri se potrebuji zviditelnit v mediich jakymkoli zpusobem, pripadne jsou jen jednoduse exhibici, nebo „momentalne“ zaostali, anebo potrebuji prachy, teda pokud ucastnici dostavaji zaplaceno, to presne nevim.

Příspěvek upraven 03.04.26 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14825
3.4.26 13:52
@My Melody píše: Více

Naprosty souhlas…je to nechutne, ponizujici a zoufale. Ale zase verim, ze se tam dotycni mohou seznamit, svuj k svemu, primitiv k primitivovi :D Proc ne :jazyk: Ja nevidela ani jeden dil a ani me to nelaka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
3.4.26 13:54
.

Do sauny nechodis, protoze se tam jdes ukazovat a na nudu ( s vyjimkou exhibiku) se taky nejdes ukazovat, jak v tom poradu, kde je ocumuji tisicky divaku, ale protoze se citis v prirode, ve vode dobre bez omezujicich plavek. To jsou dve ruzne veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
3.4.26 13:56
@Luxusnixicht píše: Více

Ja taky nevidela, koukla jsem si nejaky reklamni video, tusim na emiminu, at vim, o cem mluvim, kdyz byla minule o tom rec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
3.4.26 14:00

Sorry jako, ale tohle je prázdná sláma. Floskule, co se opakují dokola ale nějaké hlubší zamyšlení nad tím mi tam chybí.
Jsem komsomolec a kdo je víc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8309
3.4.26 14:01

Ale to je přeci něco jinýho…woe jak můžeš srovnávat to co je nutné s tím co si vymyslíš sám… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
3.4.26 14:01
:think: Asi to chce komplet jeden díl. No vlastně tak dva - on hledá ji, ona hledá jeho. :think: Na webu se nějaký určitě najde. ;)

Příspěvek upraven 03.04.26 v 14:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
3.4.26 14:02
@Andelskej_Satan píše: Více

Tu budeš mit v SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8309
3.4.26 14:03
@stock píše: Více

Takze bulvár čteš né, že ne😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
3.4.26 14:05

Ale taky už nikdy nebudu ten samý člověk, bez ohledu na to, jak k tomu došlo. 8) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8309
3.4.26 14:08

Dokážu pochopit, že v nemocnici si na to člověk zvykne…protože je to nutnost…ale o přeci neznamená, že když máš za sebou určitá vyšetření a viděla ho půlka nemocnice, tak už je na pohodu jit do televize, aby ho viděl i zbytek republiky.. :think: 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
3.4.26 14:11

Tam si jdou primárně vybrat. A ano třeba i podle výbavy, nebo tetování…Jiní a jinde třeba podle šatů, nebo auta. :think: Někdo možná i do sauny, nebo na nudo… jen to neřekne nahlas. nevím.

Nesnažím se to prosadit za cenu vlastního života. Snažím se to pochopit, vžít se do situace ze všech stran. :think:
Hodit to přes plot je jednoduché, ale podle mě špatně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová