Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monicka36 píše: Více
Tak zřejmě pořád někoho má…ale z nějakého důvodu se ptal… spíš je to u něj pořád stejný - Jo -Ne -Jo - Ne…nic nového.
@Luxusnixicht píše: Více
Ano, jede ve stejny smycce. Podle me ani nema o nic zajem, jen se nudi a buhvi, kolika zenskejm v tu chvili napise.
@Luxusnixicht Jak si psala, ze si zobrazuje ty tvoje stavy na wa, ja nedavno stala nad zenskou v tramvaji a ta proste projela vsecky storicka. Vetsinu rychle preskakala, u nejakejch se zastavila. Ale zrejme jsou lidi, kteri to zkouknou vsechno ![]()
Tak to ja treba nechapu
. Já si vybiram
.
@xiaxxx píše: Více
Taky to nechapu, ja zase nekoukam na nikoho ![]()
@Venetia píše: Více
A já ani nevím, co to je a jak se to děla.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tohle jsi nepsala ty viď?
„No když se někdo neustále ptá, co je na mě tak skvělého a že jen být hezká, nestačí, že nemám jinak, co nabídnout a bla bla, pak to trochu žárlivostí, či závistí zavání.. “
A tohle taky ne viď?
„Nevim, proc si me porad beres do huby, ale fakt to pusobi, ze zarlis Ja si te mimochodem vubec nevsimam. Jsi fakt uboha. Oskliva a nezajimava… manzel s tebou nechce spat“
Mango je ošklivá a nezajímavá, já méně chapavá a pomalejší…jen ty jsi krasná, chytrá a bystrá
..Holka ty uz začni žít reálně…leze ti to na mozek, tedy na tu půlku
![]()
To je fuk, Son se teď potrebuje zabavit a nějak zaměstnat hlavu.
@Centropen píše: Více
Tak ať se zabaví jinak a vykasle se na nějaký čas na chlapy.
a hlavu bych také zamestnala jinak. ![]()
Příspěvek upraven 13.06.26 v 12:13
@marin píše: Více
To nepujde, myslim si, ze zoufale touzi po skutecne, opravdove lasce, vztahu… Podle me je uvnitr hodne nestastna, i kdyz se tu prezentuje jinak. Jen muj nazor.
@Andelskej_Satan píše: Více
Ale jde, když si svůj čas umíš vyplnit, tak nemáš čas přemýšlet o tom, zda Andy pochválil dort a zda má či nemá přítelkyni a proč to udělal či neudělal ![]()