Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fukitol píše: Více
Nejsem zajda. ![]()
Jenom nevím, jak velký je GoPro.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jo ja taky preskocila zuby
. Ale respektuju, ze si tu kazdy pise co chce.
Nechapu, proc s tim ma nekdo problém.
@Monicka36 píše: Více
Jo to ja vim. Ale kdyz ona mu tak hezky nevypere
. No rozhodlas, tak to plati
.
@Klopotkova píše: Více
Zkus si z ni vytahnout hlavu, mozna se tim zmensi…
@Luxusnixicht píše: Více
Když mě štve, že nějací skopčáci zbytečně blokují tak hezkou holku, která by mohla přinést tolik (anální) rozkoše chlapům českým, gentlemanům pražským!
![]()
@xiaxxx píše: Více
S přeskakováním je ten problém, že mi upozornění pravidelně háže doprostřed něčeho do Tramtárie.
Tak jdu na konec, a koukám, že abych chytil nit, tak zas musím propádlovat asi pět stránek zpátky…tam něco napíšu, načež se to zařadí na konec a zas se z toho stává výkřik z temnoty.
![]()
@jege píše: Více
Mě, takovému skvělému gentlemanovi, už vybloklo suprový holky spousta fracků. ![]()
![]()
@Adull píše: Více
Netleskánkuje? Děláš si že mě legraci??? Urážlivé poznámky od Mango o půlce mozku a pod, fakt nejsou o tom, že bych potřebovala potlesk, stačí bohatě slušné chování na úrovni. Jinak ty jsi pro mě mimochodem taky pěkně zakyslá baba, která tu akorát umí laškovat s jegem a běda, jak se ti něco řekne. Nedivím se, že ti Klopotka napsala, že jsi důchodkyně, ty tak působíš.
A já fakt nepíšu nic o tom, že mi tu všichni závidí, to překrucuješ. Píšu je, že to od Mango tak působí, o ostatních nic nepíšu… ![]()
Aha, no tak to pak jo…to je jiná, to jsi měl říct hned
To tu ale neříkej raději nahlas
Mě přece nikdo nemůže chtít ![]()
Holky, holky to co máte hezký
schovávejte jen pro nás,
jen pro kluky český.
![]()
@xiaxxx píše: Více
Zuby jsi přeskakovat neměla, ale naopak jsi jím měla skočit do úsměvu! ještě pak budou hezčí než Ty, a co budeš pak dělat?
![]()
@Justin Case píše: Více
@Fukitol píše: Více
Z mych zkušenosti vyplývá, že brečíš zbytečně. ![]()
Poď, zhulákáme se spolu.
![]()
Příspěvek upraven 12.06.26 v 19:09