Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
A to by si se divila kolik lidí se mění právě v tomto věku - tzv. krize středního věku. Dělá to, co nedělal, zkouší nové aktivity…
A že zrovna teď začíná používat krémy atd. to také není nic zvláštního. Do této doby to třeba nepotřebovala, teď už je to třeba potřeba. A není to vždycky tak, že kdo se o sebe staral, tak se bude starat celý život a naopak. Kolik žen na sebe ve stáří rezignovalo. Naopak má třeba teď na sebe více času a nevěnuje ho jen práci jako v mladším věku.
Mango vyselektovala jen ty, co nechce cist. Sonarku cist chce
.
@marin píše: Více
Ok ok, v pořádku. ![]()
Asi mě to zaujalo jen díky tomu, že tyhle věci dělám celý dospělý život, a ty informace o kosmetických přípravcích a manikůře jsou pro mě na úrovni sdělení „byla jsem v Lidlu a koupila jsem si tam dvě mlíka a deset rohlíků.“ ![]()
Ale je fakt, že kdybych osobně něco naprogramovala (což se nikdy nestane), taky z toho budu mít Vánoce, všem to budu detailně líčit, a přítomní programátoři budou mít oči vsloup a čelo v dlani.🤦♀️ ![]()
Upřímně…ortodoncie nejni levná sranda,.takže bych pochopila kdyby na to „nezbylo“…já pro ně byla „jednozubka brnkačka“ a stejně jsem do toho zahučela bez pár drobných za stovku. ![]()
@Ephemeral píše: Více
Dcera měla teď ve třídě na základce snad 18 kluků a jen 8 holek. To teď se jí poměr předpokládám hodně změní na zcela jiný. ![]()
@xiaxxx píše: Více
@MyMelody píše: Více
No to mi moc nejde
Ale chvili jsem se snazila to ignorovat a dokazat, ze jsem lepsi, nez ona a ze se tim jen shazuje…ale bohuzel se to spis stupnovalo a clovek nemuze mlcet vecne, nekteri to naopak muzou brat tak, ze maji volne pole pusobnosti… ![]()
@Adull píše: Více
Az na to, ze ona ani tak nekomentuje muj Helmuti pribeh, jako spis me
Helmuty vyzdvihuje jako ty lepsi, nez jsem ja
Asi ji pak dam kontakt, kdyz ji tak imponuji
A nezlob se na me, fakt umim sama dobre vycitit, co jak kdo mysli, nepotrebuji tve diagnozy, ktere jsou beztak tez jedovate, takze nemohou byt brany moc vazne
![]()
@jege píše: Více
Z 50 lidi, co sem chodi, jen tobe
Adull nepocitam, protoze se me navzdory sve averzi k Helmutimu pribehu, uz nejednou zeptala na vyvoj situace
![]()
@Centropen píše: Více
Ne, psal v pondeli ten dotaz, zda nekoho mam, ja odpovedela, ze ne, on napsal neco jako „Ach jo“ a ja uz na to nic nepsala…taky co na to psat…jen asi sondoval, zda by to slo, kdyby nahodou… ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ty bohuzel nerozhodujes. To Monicka jako ma nejka
.
@Adull píše: Více
Většinou se trhá, pokud se zuby do řady nevejdou. Jiná možnost není, pokud tam nikde nemá mezeru.