Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull a jen ještě drobný dovětek. Koncentraci 35% v EU zakázali protože z ní lze vyrobit trhaviny. Bylo to někdy po tom, co padly dvojčata.
Příspěvek upraven 12.06.26 v 12:30
@Adull píše: VíceŽe?
@Adull píše: Více
Na kazivost zubů netrpím. Tady byla ke mně genetika štědrá. Klep klep klep.
Ano Klopi, narozdíl od prsou, která mám po tatínkovi. ![]()
Takže moje heslo bylo, když jsou zdravé, ať jsou i bílé. ![]()
@Centropen píše: Více
Tak bílé můžou být i když je máš spravované…já neměla těch plomb na výměnu hodně…ale nechala jsem si je udělat u odborníka co nemá smlouvu s pojišťovnou, ale zase je fakt, že neni poznat, ze bych měla zuby spravované. ![]()
@sirikit píše: Více
A tak to já se s tím zase nemažu. Ale chápu, doporučení od nonamu z netu bych asi taky nebrala nijak vážně. ![]()
@Adull píše: Více
Já jsem na zuby jak lvice na lvíčátka, mám komplet vlastní, pokud tedy nepočítám dvě korunky na vlastních kořenech, na bílých plombách bazíruju, co jsem opustila péči „školního“ zubaře, pečlivě čistím včetně mezizubního kartáčku, 2× ročně dentálka…
Kaz už jsem neměla roky, akorát loni mi zubařka vyrvala osmičku, která stejně neměla spodní protikus, takže byla dosti k hounu, blbě jsem se k ní dostávala při čištění a začala zlobit.
Takže bělit sice ochotná jsem, ale kdyby mi to mělo nabořit sklovinu, zas za to mi hollywoodský úsměv nestojí. ![]()
Mám to stejně…já v tomhle směru takové to samo doma nepraktikuju…
Taky mám všechny svoje…mě se tedy osvědčilo…když už, tak do toho ty prachy investovat…a v delším horizontu se to rozhodně vyplatí. Dobrej zubař si to, ale holt nechá zaplatit…stejne tak je ortodoncie a ortodoncie ![]()
Příspěvek upraven 12.06.26 v 10:39
@Centropen píše: Více👍Máš je hezky bílý…jen já jsem takový „estét“ a ty spodní bych si nechala srovnat…ale pokud ti to neva, tak cajk
@Centropen píše: Více
Pochybuju, že by někdo chtěl izolovat peroxid z gelu na zuby pro výrobu výbušnin… Je to kvůli tomu, že může zuby a dásně významně poškodit, zkus si na hřbet ruky dát kapku takového gelu, nevydržíš déle jak dvě minuty ![]()