Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Ono je myšlení a myšlení. Pokud máš z něčeho dlouhodobě depku, fakt nežiješ normálně.
@Mkmkz píše: Více
Ale už tou cestou potkáš jiné lidi a vymaníš se z toho kolotoče, ve kterém se točíš dokolečka.
@marin píše: Více
Absolutne suhlasim.
Ale musis si byt vedoma toho, co je u teba problem a zotrvat na tej „zdravej“ ceste, kde mas sancu stretnut ludi a uzivat si vztahy s nimi.
@Velryba černá píše: Více
To byl nejakej ten vtip. Nasla jsem si druhyho chlapa, abych zapomnela na toho prvniho. Tak ted nemuzu zapomenout na dva chlapy ![]()
@sirikit píše: Více
Aneb vypadá to jako kachna, chodí to jako kachna, káchá to jako kachna, tak proč hned za tím vidět labuť?!
![]()
@Venetia píše: Více
A proto se to musí ventilovat ve veřejné diskuzi, kde je šanci, že jí to budou někteří vymlouvat, jiní jí zase budou obhajovat, takže zas bude středobodem pozornosti.
![]()
@marin píše: Více
Když jsem byla vztahově v úplný řiti, hrozně mi pomáhala práce.
Protože já v rámci ní mluvím s lidmi, musím se na ně nějak napojit, třeba poslouchat cizí příběhy, takový ten small-talk, zasmát se spolu, pak řešit dalšího člověka, přepínat mezi nimi…
Díky bohu to vyžaduje plnou pozornost a nejde u toho bulet nebo zuřit, co je ten manžel nebo milenec nebo oba za pařezy.
Hrozně mi to pomáhá, i když se výjimečně křísnem s Myšákem.
Vypadnu z baráku, jedu mezi lidi do práce, vyčistím si tam hlavu, jakoby se vystřelím nad téma domácí rozbroj a když se pak večer vrátím, už jsem většinou schopná řešit tu věc s mnohem větším nadhledem, nebo už mě to tak nedere.
@jege píše: Více
Prosimte Jegisku uz nepis po miliontý o te kachne
. Najdi jine přirovnání prosiiiiiiiiim!