Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Centropen píše: Více
No ale co maji delat? Co muzou delat? Asi je to podobny, jak všude jinde, pocit bezmocnosti, únava a rezignace… koukej jak ve FR dopadli zluté vesty..
@Cvrček4576 píše: Více
Manual pro cil je výrazně strucnejsi a ma jen jeden bod: Pokud mate proti sobe tento typ útočníka, ignorujte ho, nediskutujte s nim, nekrmte ho.
@Monicka36 píše: Více
Zeptam se jak blba, prosím, jak jde vyhledat články založene konkretnim nickem? Nepsalas kdysi, ze jsi nějaký založila, byl to argument na to, ze mas byt Lorre, dobre si to pamatuju? Pokud to tak bylo, rada bych si od tebe neco starší procetla, ale nevím, jak to hledat. Pokud to nebyli články, ale jen starší diskuse, nechces hodit link? Protože furt čtu, ze mas byt Lorre, tak bych to rada koukla, at si na to udělám názor sama.
@zmrzlik píše: Více
Já se byla zchladit v bazénu
A kde se zase flákají ostatní, to nevím
Člověk aby je pořád hlídal
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já to nebalím na miminu, ale na dovolenou ![]()
Taky právě balíme.
Nejmladší dcera už má své outfity sbalené, tak to má vždycky promyšlené do posledního detailu. Já ještě peru poslední kousky, protože starší se vrátila v sobotu z tábora 14 dní a je celkově hodně vyřízená. Byla už jako vedoucí, takže včera prospala celý den a dneska se taky šetří, protože toho v noci moc nenaspí.
No co co…?
Si vystačíte…
Jsem si šel pokecat s hluchoněmou hlavou. ![]()