Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mkmkz píše: Více
Já se liecit nepotřebuju, já se nepokusil sám sebe zabít. NIkdy. To udělám až 1) mi nebude stát péro, 2) dostanu raka nebo 3) zestárnu a přestane mě to tady bavit ![]()
Prostě nehodlám poslouchat psycho-kecy, které znám z knih i z vejšky lépe než sami ti psychologové.
@Mkmkz píše: Více
Kvůli občasnému braní věcí na spaní, když jsem sova? A potřebuju ráno vstávat? ![]()
Já je neberu každý den. Ty si trochu padlá na hlavu, ne? ![]()
Ale v lécích se vyznám, je to má záliba, hlavně na spánek
@Richard Wagner píše: Více
Věříš na posmrtný život? Lidé, kteří se posmrtným životem zabývají říkají, že sebevrah nemá po smrti klid, že je mu zima a jeho duše tápe a že se v příštím životě narodí s nějakým tělesným handicapem.
@Arturie píše: Více
Takže zas pokus o manipulaci. ![]()
Ani omylem. Jenom někdo z vás si někoho takového přejete a chytáte se posledního stébla, co vidíte, je aby bylo na koho pořádat lynč. A pedofil vám sem exhibovat nepřijde.
Já jsem dokládal vždy realitu, která, pravda, vždy nesouzní s momenální představou některých lidí. To si ale rozhodně nehodlám vztahovat na svou hlavu. ![]()
Mimochodem, doučoval i pokecal jsem s docela velkým počtem mladých holek, doučoval i u nás byly přes víkendy a ani kdyby mi celou dobu nad hlavou visel dron, nenašel by nic. Pokud síly stačily, pomohl jsem. I s odstupem času jsem dostal nikoliv obsílku, ale poděkování a nešlo jen o fyziku a ne, vaše vilné představy jsou opět mimo mísu..
![]()
No ale jsem moc zvědavej na tu kalamitu s vedoucíma příští prázdniny a pak v září příští rok a na doučování, jak ten nápor dá štábní aparát vlády.
Starší dětský certifikát je totiž, přísně vzato a o to tvůrcům jde, reálně na ty dvě věci… ![]()
Ne, mě nevolejte, mohl bych slečnu vrátit poněkud poškozenou. ![]()
Edit: A říká se, že jak s tím jednou začne…tak jde společnosti vlastně hlavně o předčasnou graviditu…ale zkušeností nemohu sloužit
![]()
Příspěvek upraven 17.07.26 v 15:28
@Luxusnixicht píše: Více
Hlavne, ze nemela starost, kdyz si malovali spermaticke krizky na celo.
Panebože!
Děláš si legrací a náramně se bavíš. ![]()
Nikdy neříkej nikdy.
Možná jsi toho moc nezažil. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Hlavne, ze nemsla starost, kdyz si malovali spermaticke krizky na celo.
@M_Vladim
S edeckem nic
Anonymní píše: Více
A že ti té holky nebylo líto, když jsi kontaktovala jejího partnera, aby sis s ním vypisovala čuňačinky? Trochu domýšlej následky svého jednání. Spíš máš stažený zadek, aby se to nedozvěděl manžel. Ty o ni nemáš strach, jen jsi pokrytec.
Anonym, protože jsem tu psala osobní věci.
Já ovšem vůbec nevím, o co šlo.