Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77921
17.7.26 14:25
@Arturie píše: Více

Je cca o 5 let starší než já, už tenkrát měl problémy se srdcem, takže ED nebylo viagrou řešitelné.
Tipuju, že s pokračujícimi neduhy hledá na stará kolena pečovatelku, ale myslím, že cálnout si Charitu by ho ve výsledku vyšlo o dost levněji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
17.7.26 14:25
@Centropen píše: Více

Moc hezky a pravdivě vysvětleno.
Bohužel Son je v tomto už dost dlouho mimo realitu a jako zájem od mužů si už překládá úplně všechno i kdyby jí jen ze slušnosti podržel dveře.
To, že je v tom celém nastavení nešťastná, ventiluje potom na internetových diskuzích neznámým lidem.
Ať je Malina jaká chce, nikdy bych se nesnížila k tomu, abych na ni kvůli takových kravinám nadávala tak, jak to Son předvedla včera a předevčírem mimo uzavřenku.
Naopak Klopča mě příjemně překvapila konstruktivními příspěvky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
17.7.26 14:26
@marin píše: Více

Mas pravdu, pro ni by bylo nejlepší řešení rozchod, at si najde někoho, kdo ji milovat bude. A psy. terapii potrebuje taky, kdyz si chtěla vzít život.

Příspěvek upraven 17.07.26 v 14:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
17.7.26 14:26
@Luxusnixicht n
@M_Vladim píše: Více

Ehm, Vladimku, nevím přesně jak si to myslel, ale snad si opravdu nemyslíš, že zrovna na tebe něco hraju 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21075
17.7.26 14:29
@Klopotkova píše: Více

Dobrý den,

nemyslím si, že je nutné, abych Vám vypisovala konkrétní případy. Jen jsem Vás žádala, jako žádám pokaždé, když se mi zdá, že to někdo přehání, abyste přestala. Není potřeba to nějak více rozebírat.

Děkuji za pochopení

Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10490
17.7.26 14:31
@MyMelody píše: Více

Neeni v tom jediná, ale jediná tu moralizuje ostatníí a jako jedina tvrdi jak miluje manžela, který si to nezaslouží a bla bla a pokaždé vypluje napovrch, že lže a opět stalkuje Pírka…když ti chlap řekne, že tě nechce…tak když za nim lezeš dál…vývojovou linku sis víceméně zařídila sama.. :think:

Příspěvek upraven 17.07.26 v 14:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
17.7.26 14:32
@Rosebery píše: Více
…protože jsou obě nešťastné… a to maji i z těch svých posahaných mileneckých vztahu, to jim nepřidá, ale opacne, to by psychicky nicilo kazdeho, kdo ma v sobe kousek normálních, lidských citu..

Příspěvek upraven 17.07.26 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10490
17.7.26 14:33
@Centropen píše: Více
😂 😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
17.7.26 14:34
@Adull píše: Více

ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
17.7.26 14:34
@MyMelody píše: Více

Nechtěl jsem jí dělat trauma pobytem v Bohnicích, když to zvládnu, aby byla naživu. To je traumatickej zážitek. Prostě jsem se jí omluvil, stokrát, vymluvil se na kdeco, odpustila mi, nedošlo k ničemu v praxi, takže…

A teď se o ní budu starat já. A nebudu jí zadávat žádnou příčinu, aby si něco udělala…Budu si dávat sakra pozor. V terapii jí bránit nebudu.

Ale ty terapeutický žvásty znám, zajímal jsem se o psychologii, od gestaltismu (a gestalt-terapie) po Freuda a Junga a hlubinnou psychologii. Od Junga jsem četl vše co tu vyšlo tak do 2012…

Jsou to žvásty, i když Jung je zajímavej, i jako ateista to přiznávám. Ale nemá to ověřený. KBT je nejvíc exaktní asi.

Zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10490
17.7.26 14:36
@Luxusnixicht píše: Více

Uz nevěděla jak přesvědčit Adminy, aby to smazali…tak zahrála na notu, že by si to ta holka tady mohla přečíst…přestože všichni včetně ní vime…což i Pírko potvrdil…jaka je to hovadina.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6710
17.7.26 14:37
@Richard Wagner píše: Více

Ty sa mas postarat o seba a nie nejake ine osoby.
Chod sa liecit, to bude pre nu najvacsi dar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
17.7.26 14:37

Ted to dočítám. Myslela jsem to spíš dobře, ale ty tady svými pedofilními příspěvky k vylepšení svého mediálního obrazu moc nepřispíváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77921
17.7.26 14:39

Tak zkusit samozřejmě může, ale Vladime, zase s rozumem.
I kdybych neměla Myšáka, co by mi asi tak mohl 65+ pán atraktivního nabídnout? :)

Už, když jsme se párkrát setkali před těmi šesti lety, byla jeho představa ideálně stráveného večera společně sledované Ein Kessel Buntes, byla jsem v šoku, že to ještě existuje. :zed: :zed:
Reálně neexistuje moc důvodů pro to, aby žena ve vyšším věku, zpravidla zajištěná a s vlastním bydlením, začala žít s mužem.
Nějaké večeře, muchlovačky a kulturu lze zvládnout úplně v pohodě „ambulantně“, takže ten chlap, pokud tedy touží obsadit pozici paní domu (což je spojené se spoustou práce a obětovaného času), musí jako protihodnotu dámě nabídnout výrazné zkvalitnění života.
Na což dotyčný servisák rozhodně nemá, takže může v klidu pokračovat v obepisování svého telefonního seznamu.. 8)

Příspěvek upraven 17.07.26 v 14:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
17.7.26 14:39
@Richard Wagner píše: Více

Nejdriv bys mel byt ty v pořádku, abys ji mohl pomáhat. A ona potrebuje lásku seberovneho partnera, ne otcovskou starostlivost… Tak sak můžete psychologa navštívit oba a uvidíte.. není to žádná ostuda, kdo v tomto posahanom světě nema problémy?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová