Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
17.7.26 12:05

@Luxusnixicht co psal ten Helmut, sakra? :cert: :mrgreen: nevik nic. Zas je to beztak někde v uzavřence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
17.7.26 12:05
@Centropen píše: Více

Na prvním rande jsem nechtěl, je to moc brzo, bral jsem jí jako víc než milenku v té době. A na druhé nedošlo. Už přišly hádky.

To přeposílání soukromých zpráv probíhalo ze všech stran. I Stock mi je přeposílala, protože jsme furt něco řešili, báli jsme se o ní jednu dobu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10635
17.7.26 12:06

Optimisto :jazyk: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
17.7.26 12:07

Hele, já všecky otázky zodpověděl. Tak už neotravujte. :nevim:

Zdar min. na několik měsíců. Nechci to tady řešit ani číst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
17.7.26 12:12
@Richard Wagner píše: Více

Kristova noho, moje dcera jezdí poměrně často metrem taky. Doufám, že je věkem mimo tvoji cílovku.
Ale teda neni labilní, tak jsem klidná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109911
17.7.26 12:13
@Klopotkova píše: Více

Tak nekdy je to cílené a nekdy o náhodě
Muj syn ma taky o dost mladší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
17.7.26 12:16

Ale jasně, že chceš číst. Jsme tady pro tebe taková domácí terapeutická skupina a máš nás rád. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10635
17.7.26 12:19
Ženský ti záviděj vlasy..no tak to určitě :D :D a mladý holky holt vidí slintala ze kterého může něco "kápnout "…zas si tolik nefandi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
17.7.26 12:22
@Luxusnixicht píše: Více

Ona se prezentovala cudne? Pamatuju si, ze psala, ze ma problemy s hypersexualitou a ze se s tím trapi. To neznamená, ze da takový clovek každému, ty lide s tím bojuji stejně jak například jiny bojuje s depresi, je to psychicky problem.

Příspěvek upraven 17.07.26 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18605
17.7.26 12:25

No je to na delsi povidani…vcera mi nejprve napsal, ze to samozrejme nebylo jen o sexu, ze me chtel videt a bylo mu se mnou hezky…a ze mi chtel taky napsat, ale ze nestihal mi, ze se porad neco delo…no takze klasicke vymluvy 8) Takze jsem mu pak napsala dalsi zpravu, kde jsem tak nejak shrnula to jeho 2 mesicni odmlceni a ze jsem necekala, ze me hodi tak snadno pres palubu a ze ted nevim, co bude dal, ale ze bych rada zustala v kontaktu a uvidime…a on pak vecer jen napsal, ze uz spi a napise mi rano :lol: Coz udelal a napsal takovou pomerne dlouhou zpravu…kterou jsem moc nepochopila…a jdu mu ted teda na to odpovedet…pise tam, ze kvuli dalce mi nemuze nabidnout vztah, ale ze me vzdy rad uvidi, kdyz to pujde, ale ze i chape, ze potrebuju vic a ze mozna bude lepsi, kdyz si najdu nekoho noveho, kdo mi da, co si zaslouzim… 8o Protoze on mi to nabidnout nemuze…ale ze uvidime, jak to pujde dal…ja nechapu, co ma porad s tim vztahem…to uz mi psal tenkrat pred tim odmlcenim, ale ja nikdy o zadnem vztahu nemluvila… :think: Chci jen, aby po mne zase touzil, psal mi a kdyz to pujde, aby jsme se videli…nic vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78088
17.7.26 12:27
@Arturie píše: Více

Na to už si delší dobu myslím, že je celkem pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18605
17.7.26 12:31
@MyMelody píše: Více

Nerikam, ze da kazdemu… :nevim: Mne spis vadi, ze je to clovek dvou tvari…ja pisu veci uprimne, jak jsou..tady to napisu, jak to je, uprimne od srdce…Malina ne, neco napise a udela pak pravy opak…ruzne tajnustkari, pise polopravdy, jak se ji to hodi…a casto se mi stavalo, ze neco napsala v uzavrence a Pirko mi pak do zpravy napsal pravy opak…tady nejde o zadnou hypersexualitu, ale o to, ze neustale lze. Proc nemuze psat narovinu? Ja tohle nesnasim…a pak jeste dela tu spatnou ze me. Ja rozhodne tady nikdy nepsala zadne lzi. Vzdy jsem psala, jak to citim a vidim…Malina ne, hraje porad nejake hry, to rekl tenkrat uz i Pirko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40561
17.7.26 12:31
@Arturie píše: Více

Jestli tedy hraješ jinde s jinými manipulativní piprdlový divadlo jako, že se na každyho hned lepí a hned zas, že jede jednorázovky a pálkuje je v sérii, tak tedy já ne. Nediv se, když se ti pak zamotají šňůrky. Možná někdo jo, ale na mě rychle zapomeň, nehodlám dělat pimprdle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78088
17.7.26 12:32
@Adull píše: Více

Jojo, a z ničehonic se mu udělalo tak nějak smutňoučko a hádej, na koho si zrovna vzpomněl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
17.7.26 12:33
@Luxusnixicht píše: Více

To si vybav prosím s ni, tys napsala, ze uz nevypadá cudne, ja ti na to odpověděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová