Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Ty to neznáš. Jednorázový jsou jednorázový. Máš sklony k ulpíváni na lidech.
@Arturie píše: Více
Jo. Když už si s někým potykám tváří v tvář, nezmizí do rána navždy za horizont. ![]()
Nemám ve zvyku lidi kopat do zádele. ![]()
Tím myslím, že ve virtuálu se tedy tyká, takže tedy do dané kategorie nepatří. A, mimochodem, myslím si, že je to, z tohohle titulu, chyba. Ale… globalizace, co naděláš. ![]()
Příspěvek upraven 17.07.26 v 11:24
Tak to potom přehodnoť svůj projekt “vyšukej co můžeš a zachovej si manželství”.
@Richard Wagner píše: Více
Prosimtě, to už mají jednak všichni přečtené, a krom toho jsme na křížek na čele etc už reagovali, takže zájemce si o co šlo snadno dohledá.
Ale řekla bych, že v tom vašem špinavém prádle, pravidelně protřepávaném na veřejnosti, se nějaký ten ulepený papírový kapesníček ztratí.
Příspěvek upraven 17.07.26 v 11:35
Tak ja jsem to tak pochopila. Ze chces dohnat to, cos nestihl v mládí. Ovsem pri tvych jinotajích jsem to asi pochopila špatně? Nejspíš jen tak blábolíš. Chápu.
Tak nekdy to je zasah chemie a pak zjistis, ze to za to nestalo
Nebo to má jiný duvod a nesedne si to ve fyzicnu
@Richard Wagner píše: Více
Kdybys ji vyš. kal, mohl být klid a ona nemusela tak bláznit. Pořád to mezi vámi visí a sex by tomu pomohl. Děláš to s kdekým, tak proč bys to nemohl dělat i s ní. Chováš se jsi cudná, nedostupná ženská.
@sirikit píše: Více
Kdyby mi Mal napsala sz, smaž to a to, nemam s tim problem. Ale takhle na sklo? To fakt uvazuju, jestli ma to vzdělání, co tady prezentuje. A to jsem se ji zastávala a v reálu mi přišla ok. Fakt je nejvyšší čas se dat dokupy bez pomoci Chocholouška.
@Arturie píše: Více
Nevím, kdes četla něco o projektu, nebo že lovím jednorázovky.
To jsi fakt pochopila blbě. ![]()
@Venetia píše: Více
Já jo, ale jenom od partnerky. Sám žárlivý nejsem, a když už, tak spíše na city než na sex jako takový. ![]()
@Klopotkova píše: Více
Nevim. Vidělas Osudovou přitažlivost s Glenn Close a Michaelem Douglasem?