Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Vůbec, já chápu, že jsou to trpěliví pracovití permoníčci, na jejíchž klikání stojí inzerce a tím pádem bezplatný prostor k líné nahodilé prokrastinaci pro nás všechny. ![]()
Vážím si toho! ![]()
Akorát bych ve fotbálkování opravdu nehledala nic intelektuálně obohacujícího, protože by to bylo zbytečné. Kde nic není… ![]()
@sirikit píše: Více
Napadlo mě to stejné, ale předběhla jsi mě. Jegeho megery mě vůbec nevzrušují, tady se už dostavil Klopka efekt, že když to jede furt dokola, člověk si nad tím akorát zívne. Když mám dobrou náladu, klidně mu i potvrdím, že megera jsem. Proč ne, mě neubyde. ![]()
A jak správně píšeš, víme o jeho životě dost, aby nám bylo jasné, že moc zábavy tam není. A pokud mu nahlasovani připadá jako zábavná činnost, kdo jsem já, abych ho v tom omezovala. ![]()
Jj. Musíš bejt..slušnej, trpělivej, slušný chlapec, poslušnej, neďělat takový ty fuj věci…
A všichni ti půjdou na ruku, budeš zdravej, holky se o tebe budou prát, zaměstnavatelé taky…
![]()
Tady jsem, tak kde to je? ![]()
@M_Vladim píše: Více
To je ten nedostatek kritického myšlení. ![]()
Sedávej panenko v koutě, budeš-li hodná, najdou tě.
Ideální volič ANO.
Jen jsi to špatně pochopil. Ale nic si z toho nedělej.
@Centropen píše: Více
Klídek
..Adull se jizlivými poznámkami jakože mezi řadky a navic neustale se opakujicimi vyštípat nenechá…má svuj reálný život a fakt její svět se netoči kolem srdíčkováni a handrkování na epipi i když teď standardně čekám jízlivou poznámku, že hned reaguji, jak jsi to sem napsala
..ale odjíždím na pár dni a mrkla jsem zrovna teď jestli už je tu klidněji…a neni…takže neni o co stát
![]()
Je to zajímavé. Plačky si často myslí, že jsou slušné, trpělivé, poctivé a někdo jim za to musí něco dát, často snad i si myslí, že na to snad mají nárok. Akorát že, každý, kdo má trochu životní zkušenosti, víme, že tyto vlastnosti zdaleka nestačí.
Proto mluvím v minulém čísle. Nikdy jsem ANO nevolil.
V 10, 15, nebo i v 18 letech lze po letech zpracovávání těžko očekávat vyzralé kritické myšlení.
No ale…pořad to ve mě je.
Teď poslední show… Léky. Začaly mě bolet svaly…to víte, nejste už nejmladší.
Když to teď fakt stálo za houbičky, šel jsem otravovat lidolékaře. No víte…a jako fakt? No tak vám nabereme krev.
Upps! Okamžitě vysadit léky, žadná zátěž, hodně pít, rozpadají se vám svaly, mohl byste taky dostat rhabdomylolýzu!
https://www.wikiskripta.eu/…myol%C3%BDza
![]()
A pochopitelně, hned to nepřestane a svaly do zítřka nenarostou. Ještě jsem vyplaznul 2500 Kč za Saxendu za další odlehčení, kvůli svalové zátěži.
A tohle je se mnou furt, to už jen tak nezměním. ![]()
Občas mám vztek sám na sebe.
Jsem na 2. stupni - elevace CK, plus ten Hashimoto:
https://www.wikiskripta.eu/…%A1_myopatie
Ještě, co je to ten Hashimoto:
https://www.wikiskripta.eu/…onick%C3%A1_(autoimunitn%C3%AD)_tyreoiditida
Když mě brali na ARO, tak.. berete nějaké léky?…Euthyrox 200 mikrogramů…Ehm, myslíte asi 20, ne? Nene, 200.
A to se vůbec vyrábí?… ![]()
Příspěvek upraven 24.09.26 v 10:07
Aspoň jedna dobrá zpráva, že jsi dostal léky na obezitu.
Teoreticky bych měl po odeznění příznaků a stabilizaci dostat anabolika. Tedy, ne že bych o to stál, protože… ![]()
Ale určitě nedostanu, protože, co kdyby mi pak na olympiádě vyšel pozitivní test!
🙃 ![]()
No a to je kousek z té libry, co chci
: potřebné léky bez výmluv na zneužití.
Mohou být zneužity? Nepochybně! Ale podle mě má mít zdraví pacienta přednost před zábavou i když se jmenuje sport (a spousta prachů).
Takže, milé ministerstvo, navalte testosteron v tobolkách a Proviron! ![]()
Na to, že předseda vlády vlastní Biocev vám…víte co?!
Proviron je unikátní lék na mužskou neplodnost. Babišův Biocev vlastní třeba Gennet, nebo Iscare.. Ne, fakt v tom není střet zájmu, ani komerční zájem, kdo by si to jem mohl pomyslet?
@Virgin_Mojito píše: Více
Ony stačí pozorně poslouchat aspoň ty pohádky.
Vždycky bylo potřeba něco aktivně udělat, aby se dosáhlo kýženého cíle.
Upřímně by mě zajímalo, jaké trauma by si Vláďa hýčkal, kdyby mu babička říkávala „neseď furt na tom zadku, uč se pořádně, obíhej si ty doktory, sportuj trochu, neválej se doma a vypadni za holkama! Jo a ta zaměstnání je třeba aktivně oslovovat, vnucovat se na praxi tam, kde chci pracovat, po celý život si budovat dobré jméno v oboru a pěstovat si kontakty.“
Tento postup je o hodně pracnější, než vysedávání v koutě, a 100% záruku úspěchu ani tak neposkytuje.
Ale pravděpodobnost, že to klapne, je nepopiratelně o dost vyšší.
Příspěvek upraven 24.09.26 v 11:04
V rámci tohohle mě právě nepřestane udivovat, že ty, jak máš zdraví ve věku mého vrstevníka v úplný řítí, si v 90% svých nářků zoufáš nad tím, že si nezasouložíš.
Nechci předjímat, ale to by v podobné situaci bylo fakt to poslední, co by mě zajímalo.