Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Já, ale už včera.
jegeho megery by projít neměly. ![]()
Cítí se strašně ukřivděný a nekdyuz holt vybublá. S tebou a adminem nemám nic společného. ![]()
Příspěvek upraven 23.09.26 v 19:56
@Centropen píše: Více
No, mně poslali admini do mailu strašný bububu a upravili příspěvek, kde jsem psala, že je hloupý. Patrně mě nahlásil jege.
Tento roztomilý mail jsem tu zkopírovala a znovu přišel admin, svůj email smazal a udělal mi další bububu.
Tak předpokládám, že ty jsi to nebyla, kdo je sem pozval ![]()
@Virgin_Mojito vidíš…a mi neposlali k nahlášení jegeho ani čárku. M9c nevim jak to funguje, ale nějakou reakci bych očekávala.
Chápu. Když svůj mnou zkopírovaný svůj email smazali, pak je těžké vědět, na co reagují. Prý „nikoho nejmenujeme“. Akorát že pak je těžké pochopit celý kontext.
Rozvíjím seznamování v reálu, tak mi držte palce ať se to někam posune
Já uz vím, ze zájem mám
![]()
@Eugen Fischer2 píše: Více
Tak zatím jsi ještě mladý
Můžou si i myslet, že je ti méně…ale za takových 15 let, to může být jinak…a už to nepůjde tak snadno..i když mladší můžeš lovit pořád, jen už ne 20 tky, ale spíš 35 tky
Pořád budou oproti tobě mladé, když ti bude 50 a víc..
@Venetia píše: Více
No teda, to jsou věci
Držím samozřejmě palce ![]()
Tak když vy se Siri na mě neustále reaguje a odpovídáte, tak mě přímo milujete?!
![]()
Já si říkal, že to není normální a že v tom musí něco být, když jsem odsud odešel a vy dvě jste se za mnou hned dovalily. A ono neopětovaná láska!
![]()
Tak megery jsou, holt, obecné pojmenování, ale když si to někdo vztáhne na sebe, tak asi má dojem, že se ho to nějak týka. ![]()
A jak bys pojmenovala někoho, kdo se ti snaží schválně zavařit, takže vytáhne něco, o čem si myslí, že by ti to mohlo ublížit a několikrát na to tady upozorní v naději, že si to dotyčná osoba všimne a tobě tím způsobí problémy?
![]()
Tak ono asi každého naštve, když si z něho děláš dobrý den a když po upozornění, že něco nemáš dělat, to naschvál zas uděláš. Já se jím v tomhle vůbec nedivím. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Nechame, nechame a az nasi zestarnou a zacnou dedkovsky frflat, stezovat si a nadavat, Helmuta a Melodickeho posilame k tobe. ![]()
Jakto, že mě nikdo za nic nenahlásil??
![]()
Schválně jsem se šla kouknout do hromadné, co admini promazali mně, a jako vůbec nic?
![]()
Ono je to popravdě jedno, páč to stejně zpětně nikdo nečte, ale jsem znepokojena, jestli už to s tím zdvořilým slohem přece jenom nepřeháním.
![]()