Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18194
23.9.26 19:12
@Velryba černá píše: Více

Necháme… :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
23.9.26 19:53
@Virgin_Mojito píše: Více

Já, ale už včera. :roll: :nevim: jegeho megery by projít neměly. ;)
Cítí se strašně ukřivděný a nekdyuz holt vybublá. S tebou a adminem nemám nic společného. ;)

Příspěvek upraven 23.09.26 v 19:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
23.9.26 19:56
@Centropen píše: Více

No, mně poslali admini do mailu strašný bububu a upravili příspěvek, kde jsem psala, že je hloupý. Patrně mě nahlásil jege.
Tento roztomilý mail jsem tu zkopírovala a znovu přišel admin, svůj email smazal a udělal mi další bububu.
Tak předpokládám, že ty jsi to nebyla, kdo je sem pozval :lol:

• Citovat
  • Upravit
823
23.9.26 19:59

Ne ne, o tom nic nevím. :think: :nevim: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
23.9.26 20:02

@Virgin_Mojito vidíš…a mi neposlali k nahlášení jegeho ani čárku. M9c nevim jak to funguje, ale nějakou reakci bych očekávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
23.9.26 20:02

Chápu. Když svůj mnou zkopírovaný svůj email smazali, pak je těžké vědět, na co reagují. Prý „nikoho nejmenujeme“. Akorát že pak je těžké pochopit celý kontext.

• Citovat
  • Upravit
109630
23.9.26 20:13

Rozvíjím seznamování v reálu, tak mi držte palce ať se to někam posune
Já uz vím, ze zájem mám :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66506
23.9.26 20:13

musí reagovat, vždycky přijde řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18194
23.9.26 20:35
@Eugen Fischer2 píše: Více

Tak zatím jsi ještě mladý :) Můžou si i myslet, že je ti méně…ale za takových 15 let, to může být jinak…a už to nepůjde tak snadno..i když mladší můžeš lovit pořád, jen už ne 20 tky, ale spíš 35 tky :nevim: Pořád budou oproti tobě mladé, když ti bude 50 a víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18194
23.9.26 20:36
@Venetia píše: Více

No teda, to jsou věci :D :jazyk: Držím samozřejmě palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40820
23.9.26 20:40

Tak když vy se Siri na mě neustále reaguje a odpovídáte, tak mě přímo milujete?! 8o :nevim:

Já si říkal, že to není normální a že v tom musí něco být, když jsem odsud odešel a vy dvě jste se za mnou hned dovalily. A ono neopětovaná láska! 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40820
23.9.26 20:45

Tak megery jsou, holt, obecné pojmenování, ale když si to někdo vztáhne na sebe, tak asi má dojem, že se ho to nějak týka. :nevim:

A jak bys pojmenovala někoho, kdo se ti snaží schválně zavařit, takže vytáhne něco, o čem si myslí, že by ti to mohlo ublížit a několikrát na to tady upozorní v naději, že si to dotyčná osoba všimne a tobě tím způsobí problémy? ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40820
23.9.26 20:47

Tak ono asi každého naštve, když si z něho děláš dobrý den a když po upozornění, že něco nemáš dělat, to naschvál zas uděláš. Já se jím v tomhle vůbec nedivím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
23.9.26 22:18
@Velryba černá píše: Více

Nechame, nechame a az nasi zestarnou a zacnou dedkovsky frflat, stezovat si a nadavat, Helmuta a Melodickeho posilame k tobe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77910
23.9.26 22:46

8o Jakto, že mě nikdo za nic nenahlásil?? :cert: :cert:
Schválně jsem se šla kouknout do hromadné, co admini promazali mně, a jako vůbec nic? 8o :nevim:
Ono je to popravdě jedno, páč to stejně zpětně nikdo nečte, ale jsem znepokojena, jestli už to s tím zdvořilým slohem přece jenom nepřeháním. :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová