Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78086
22.9.26 22:27
@jege píše: Více

Znovu a pomaloučku.
Z uzavřenky, kde je adminem aiwwa, jsem tě těžko mohla vykopnout, neboť je v ní adminem @aiwwa a já v ní nikdy nebyla.

A Venetií jsem v jediné uzavřence, a to v Sherwoodu, v které jsi naopak nikdy nebyl ty.

Dále pak jsem v té drbací uzavřence, kde ses ani neohřál a zase jsi vyfičel.
Admin skupiny, což nejsem já, píše:

10.1.25 06:13
Diskuzní téma - Začínáme …
Jege přijat, asi si někde napíšu pracovní dobu, že žádosti schvaluju jenom v denních hodinách. Ve 21:30 jsem si šla číst knihu (pamětníci znají), protože mám pocit, že mě z mobilu chytají karpály. Uvědomuju si, že mám důležitou funkci, tak se musím šetřit 😁

Příspěvek upraven 10.01.25 v 06:51

A nakonec můj Alobal, odkud jsem tě, ano, bez jakékoli konzultace s kýmkoli vykopla, a současně si tě blokla v SZ. Úplně stačí, že je překuřatováno ve veřejném prostoru, který neovlivním, ale ty komunikační kanály, které ovlivnit můžu, čistím obratem, bez mrknutí oka a s maximálním uspokojením. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
22.9.26 22:28
@Luxusnixicht píše: Více

Hele, i kdybych se mohl utrhnout a někoho mít anebo dokonce i měl, tak si myslíš, že sem ještě něco takového napíšu? Po tom všem, jak se tady chovají některé „dámy“? :poblion:

A také bych, samozřejmě, respektoval inkognito dané dámy, pokud by pocházela z eMimina, protože by určitě nestála o takovou „popularitu“. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
22.9.26 22:31
@Virgin_Mojito píše: Více

Bacha, karma je zdarma, tak ať se ti to nevrátí jako těžká ED u tvého partnera! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
22.9.26 22:35
@Centropen píše: Více

Pokryteckého snoba z minula? 8o :think:

Další vztahovačná, která vidí bubáky i tam, kde vůbec nejsou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
22.9.26 22:38
@sirikit píše: Více

Já měl za to, že v Alobalu byla i Vendy. :nevim:

Takže kde se teda hlasovalo o mém vyhození a nikdo nebyl proti? Nikde! Takže demagogie jako obyčejně! :jazyk: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78086
22.9.26 22:44

Máš v tom svůj standardní chaos.
Můžeš mi prosím vycitovat, kde píšu, že se o tvém vykopnutí hlasovalo? ;)
Normálně jsem tě vymetla a pak to řekla ostatním. Nezastal se tě vůbec nikdo, právě naopak, zazněly úlevné ohlasy.
Třeba někdo mohl na protest proti zvůli moci odejít taky, že jo? Ale ani ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
22.9.26 22:51

Třeba tady: https://www.emimino.cz/…kovani/8882/?… Když napíšeš, že žádné hlasy nezaznělo proti mému vyhazovu, tak logicky předpokládám, žes to řešila před rozhodnutím, a ne post, kdy už těžko může někdo něco namítat, když jsi šéfka a rozhodla jsi sama! Takže i kdyby někdo něco proti měl, tak je mu to houby platné. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
22.9.26 22:53
@Centropen píše: Více
Megéra (řecky Megaira, „závistivá“) je v řecké mytologii jedna ze tří Erinyes neboli Lúte (bohyní pomsty a kletby) a v dnešní češtině se toto slovo používá jako označení pro zlou, hašteřivou, panovačnou nebo nepříjemnou ženu.

V přeneseném smyslu se tímto slově označuje protivná, vzteklá nebo uštěpačná žena, která doma či v okolí neustále vyvolává hádky (obdobně jako harpyje nebo stiga).

Opravdu máš dojem, že tady takové nejsou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18604
22.9.26 23:02
@MyMelody píše: Více

Ano, casto takove pomlouvani partnera byva jen ospravedlnovani naseho vlastniho nekaleho konani…na me to jednou zkousel jeden typek ze seznamky a hrozne se obouval do sve Ex a dokonce mi pak preposlal zpravu, kterou mu psala… 8o :roll: S tim, ze je fakt hrozna k.rava a jestli s tim souhlasim…no nesouhlasila jsem :lol: Nevidela jsem v te zprave nic extra zavadneho a hlavne to byla jejich vec, kterou bez nejakeho hlubsiho kontextu nejsem schopna posoudit…coz jsem mu i napsala…uz se neozval :mrgreen: Ja vim, ze Helmi ma hodne chyb…ne, ze ne…ale libi se mi u nej to, jak umi byt zdrave sebekriticky, ze umi videt chyby i u sebe…AI mi rekla, ze bude mit zrejme vysoke EQ, coz si myslim take, nejen kvuli tomuhle samozrejme… A pravdou je, ze tohoto umu obcas vyuziva… :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78086
22.9.26 23:03

Přesně tak.
Hlasování bylo zbytečné, protože zkrátka jenom admin má k dispozici to červené tlačítko, čímž se demokracie ve skupině stává volitelným luxusem, pokud se právě rozhoduje o něčem, co je adminovi jedno.
Mně to nebylo jedno, nechci s tebou být v žádné skupině, číst tě v SZ a krom otevřených vláken nedopustím opravdu žádný kontakt.
A protože já mám v uzavřence k dispozici to červené tlačítko, já rozhodnu.

Jenom jsem pak byla zvědavá, kolik lidí napíše „jéé, to je škodááá… A proooč?? 8o :,( “

Co by se jim mohlo stát? Že bych je vyhodila taky? A co, naprosto nelpím na členství v jakékoli skupině, a myslím, že ostatní jsou na tom úplně stejně.
Naopak na obranu lidí, na kterých mi záleží, dokážu celkem hlasitě řvát i proti ofiko eMimi adminům, což si tu myslím celkem dost lidí pamatuje.

Ale za tebe se nepostavil vůbec nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
22.9.26 23:13

A? Myslíš, že mi to trhá žíly a nebudu klidně spát? :nevim:

Zajímavé, že se mnou nedopustíš žádný kontakt, ale celý večer si píšeš jak vzteklá! ;) :mrgreen:

Jinak, já o odpálení z uzavřenky uvažoval hned, ale nějak mi to bylo jedno, říkal jsem, že to má čas a že nebudu reagovat, jak uražený nápadník. Že si si tam třeba uklidím nějaké věci, jak jsem to udělal v Odpadlících, rozloučím se s pár lidmi, se kterými jsem celkem souzněl a se kterými se nepotkávám jinde a pak půjdu. Také jsem netoužil zůstávat někde s někým, který je takhle mstivý a zákeřný, což mě celkem překvapilo a zklamalo.

Z druhé strany, je mi to vcelku jedno a nikdo mi odtud nějak extra nechybí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
22.9.26 23:17
:mrgreen: mravne poklesla Mango! TVL :lol:
Myslim, ze nekdo, kdo sem nahodne nakoukne, premysli, jestli jsou diskuze „milenky“ chranena dilna milovniku ujeteho cerneho humoru, nebo nejaky tvorivy spisovatelsky krouzek, pripadne federace milovniku marisky a chlastu, nebo co to tady probuh je. :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
22.9.26 23:26

@jege Muzu se te neco soukromne zeptat? Muzu napsat SZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78086
22.9.26 23:27
Zajímavé, že se mnou nedopustíš žádný kontakt, ale celý večer si píšeš jak vzteklá!

Baví mě, že já rozhodnu.
Teď na tebe reaguju, a ty se můžeš přeskočit, abys mi to co nejúderněji natřel.
A až se mi zachce odmlčet a začnu si zase povídat s ostatními přes tvoji hlavu, pomineš se se zmiňováním, abych si tě zase laskavě povšimla a alespoň do tebe kopla, když už na pohlazení to nevypadá.
Vzpomínáš na Andruš? Mopsliku hop! :dance:

Tak pojďme, ticho po pěšině, ju? :jazyk:
Teď! ;)

(…a tři, dva, jedna: ňafňafňafňafňafňafňaf!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
22.9.26 23:33
@Luxusnixicht píše: Více

Tak ten ze seznamky byl asi hodne zraneny a osamely a sve trapeni proto vesi na nos kazdemu, kdo by ho mohl vyslechnout a to klidne i zene ze seznamky, s kterou si pise. Nebo pripadne asi nekdo zapskly, frustrovany, kdo sve neuspechy a problemy zvaluje na ex… kdo vi. Ale tohle clovek, ktery ma nejakou uroven, neudela, jedine ze by byl fakt vnitrnou bolesti tak mimo, ze mu nedoslo, jak blbe to pusobi. Udelalas dobre, ze jsi v kontaktu nepokracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová