Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8131
22.9.26 13:17

Jege jsi ok? Fascinuje me tve stridani kladnych a zhnusenych smailiku na mistni zeny s desive rychlou frekvenci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
22.9.26 13:55
@Luxusnixicht píše: Více

Tak evidentně to má Helmut stejně. Však já ti ho neberu. A je fajn, že ti to takhle z většiny vyhovuje. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15857
22.9.26 14:08
@MyMelody píše: Více

Jejda Melidiku, ja odpovidala Centropenine. Nevedela jsem, ze ti vadi, ze jsem te zminila :nevim:. Fakt se omlouvam a upřímně 8o. Vedela jsem, ze to tu ctes a prectes :think:. Kdybych te chtela drbat, udelam to tak, abys to necetla :hug:. A to fakt nechci… Nemela jsem jen potrebu odpovidat na tvuj prispevek. Chtela jsem reagovat na Centropen :nevim: Zminuje tu kde kdo kde koho :nevim:. Fakt jsem nevedela, ze ti to vadi. Uz to vim a dam si na to priste pozor :kytka:. O delce trvani manzelstvi a nakladech na svatbu se mi teda diskutovat nechce :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
22.9.26 14:13
@xiaxxx píše: Více

ok, diky. :kytka:

Tak skoda, ze se ti diskutovat o tom nechce, protoze prave o tom byl muj prispevek, na ktery reagovala Centropen a na ktery jsi ty reagovala. Nebyl o stereotypech, ani o tom jestli svatbu ano, nebo ne, ale byl o tom, ze mne zajimaji motivy zen, ktere se upnou na svatebni den jako na TOP den sveho zivota, daji do toho uplne vsechno, jsou z toho vseho vystresovane a chteji mit dokonaly, svatebni obrad, at to stoji co to stoji.

Příspěvek upraven 22.09.26 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78068
22.9.26 14:16
@jege píše: Více

Ježíšmarjá, až ty mě, chudàku, vydržíš jednou ignorovat aspoň týden, pošlu ti rukávky eMimina a čokoládovej dort.
Ale takové štěstí já bohužel nemám. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78068
22.9.26 14:22
@Arturie píše: Více

S love bombingem jsem v pohodě.
Ale nenechám se nalákat do sebekrásnější voliéry, ze které bych mohla mít případně problém kdykoli vysmahnout.
Naštěstí Myšák má tyhle věci hozené dost podobně, viz jeho rčení „chybu uděláš jen jednou.“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
22.9.26 14:23
@xiaxxx píše: Více

Jinak, ja zazila svatbu, ktera se dle nazoru nevesty moc nepovedla, ( kvuli vic duvodum, vcetne rodinnych ) a nevesta se rozhodla udelat jeste dalsi svatbu, cirkevnou a byl to jeste vetsi, honosnejsi a dokonalejsi cirkus, jak byla ta prvni, jen chudak manzel byl na nervy z toho, kolik to stalo. To je taky reseni, udela se vic svateb a jedna z nich snad vyjde :)

Příspěvek upraven 22.09.26 v 14:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109879
22.9.26 14:26
@Virgin_Mojito píše: Více

Asi proto, ze stejne jako flirtovacky jsou lepsi veřejně… SZ a uzavřenka asi neni to prave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109879
22.9.26 14:29
@sirikit píše: Více

To jsem hodnejsi ja davam tri sance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78068
22.9.26 14:47

Myslím, že Velryba má pravdu.
Jege CHCE, aby se paní Jegeová už konečně probrala a na tu válku Roseových doma došlo, a moci za ni v tom případě budou samozřejmě zlé, zákeřné a nepřející uživatelky eMimina.
Jak jinak si vysvětlit, že je třeba v jednom z nejčtenějších vláken veřejné diskuse opakovaně větrat dávno zaschlé sperma a oprýskané nehtíky Osudové víc než rok poté, co se definitivně obebrala do propadliště dějin? 8)
Akorát je z toho opět cítit to naivní podceňování soupeře: nechápu, proč by soudná manželka měla dělat vlny z faktu, že starej dostal loni od nějaké cácory kopky, a doteďka se z toho zjevně nevzpamatoval? :nevim:
Na jejím místě bych se akorát zlomyslně pousmála u vědomí, že Oslíček_otřes_se se bezmocně vyčerpává na dětinských půtkách s nudícími se matkami, zatímco elektrický obojek je dál bezpečně upnut na tom správném místě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78068
22.9.26 14:48
@Venetia píše: Více

Jakože tři svatby, než manželství definitivně uznáš za nefunkční koncept? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
22.9.26 14:58

Přiznám se, že takto do hloubky vůbec nejdu. Mám pocit, že jege sem nasype cokoli, o čemž se domnívá, že nás má nas.rat nebo rozčílit. Proto jsou tam blici smajlíky, kolovrátek „jste zlé, zákeřné“ - čisté vyvolání emocí.
Pozitivní emoce vyvolat nedokáže, nemá na to, tak aspoň ty negativní. A tam je schopen použít cokoli. :nevim:
Vycházím z toho, že sociální kontakt se ženskými mimo rodinu mu brutálně chybí a proto aspoň něco, že.

• Citovat
  • Upravit
78068
22.9.26 15:11

Kupříkladu já jsem venkoncem technikou nepolíbený téměř boomer, počítače využívám čistě na uživatelské úrovni a pracovat s technologiemi nad tuto základní znalost vcelku nepotřebuju.
Ale klikat na intuitivně nastavené ikonky s funkcemi nemám problém a rodinný „ajťák“ jsem po letech praxe jednoznačně já.
Až když už teda jó nevím, pak pomůže a vysvětlí vymacešený synek. :srdce:
Cokoli najdu, postahuju, propojím si s mobilem vysavač, televizí, auto a co je tak potřeba, plus bambilion dalších funkcionalit, které nese doba.
Počítám, že by to leckdo do paní 60+ z Horní Dolní taky neřekl, takže tohle utěšování se,
co kdo určitě neumí a jakým stylem kdo co prohlíží, je ze všeho nejvíc k smíchu.
Tohle vlákno čte průběžně neskutečný dav lidí, aniž by přispívali, srdíčkovali nebo se i jenom registrovali na eM.
Mě tu třeba stalkuje ex, což s potěšením využívám jako sofistikovaný mučící nástroj (to máš za tu Mařku, blbečku! :jazyk: ). 8)
Vážně nikdo z nás nemůže vědět, kdo jenom občas nahlédne, kdo sleduje konkrétního uživatele, kdo si co promptně kopíruje a kdo se místo křížovek baví vedením složek na jednotlivé uživatele.
Dobré si tohle uvědomit, a chovat se na těch internetech podle nejhorší možné varianty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
22.9.26 15:19

No, to víš, kolikrát jsem si už vzhledem k jegeho postům položila otázku, v jakém se pohybuje prostředí. Jednoduché, triviální, dost intuitivní věci považuje za něco nadstandardního a napíše mi " všechny ženy nejsou jako ty". Bohužel mi to rovnou implikuje otázku „s kým to přichází do styku!??“. Člověk úplně nechtěně si dělá o těch lidech obrázek, no. Ale co já vím, třeba jim jege krivdi. Fakt nevím, co si o tom myslet. Možná radši nic. 8)

• Citovat
  • Upravit
109879
22.9.26 15:27

Tak to asi ne, kdo by to platil tolik svateb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie