Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.9.26 00:23

Nejde o to se dožít co nejdýl. Ale vypadat co nejlíp a co nejlíp se cítít a co nejvíc si užít a pak klidně v 50ti si nechat prolítnout kulku hlavou. Ale do té doby si užít. Urvat co jde - pro někoho prachy, pro někoho auta, pro někoho ženský nebo láska. Ta milostná láska je určitě č. 1 pro mě.

Kdo má děti a vnoučata: chápu, že to berete jinak.

Příspěvek upraven 24.09.26 v 00:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18506
24.9.26 00:23
@Eugen Fischer2 píše: Více

Na slunce nechodím vůbec :D Za jedno se stejně neopálím a za druhé na něm vydržím max 3 minuty :lol:
No já užívám i nějaký doplněk na cévy s resveratrolem…beru těch doplňků hodně…ale to je tím, že té zdravé stravě moc nedám… vůbec třeba nejím ovoce ani zeleninu :nevim: Jako ne, že by mi nechutnalo, ale zkrátka si dám jen příležitostně, není to pro mě nic top, do práce tahám věčně jabka a pak to zase nesu domů a nakonec mi to zplesniví :nevim: :jazyk: :oops:…ale mám ráda různé ořechy, tak alespoň něco zdravého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.26 00:25
@Luxusnixicht píše: Více

Já se přežeru jen lusků :,( a nesmí bejt hořký, přezrálý ještě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.26 00:27

Jo, taky jim co chci a spíš se snažim to dohnat doplňkama.

Melody psala o taurinu, není špatný nápad: na srdce atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.26 00:28

Prej pomáhá plazma od mladejch lidí. Takže to koupání v krvi panen nebylo od věci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.26 00:39

V USA si boháči pořizují růstový hormon proti stárnutí, existují levnější vyvolávače. Ibutamoren jsem si kdysi pořídil v USA a omylem mi prošel do ČR přes clo, normálně neprojde, takže jedině z EU. Tohle bylo od solidní firmy co znám, že dodává podobný látky. Bral jsem to asi měsíc a cítil jsem se fakt líp.

Existují i vedlejší účinky: když máte nádor, po GH vám bude růst o to víc, i díky Igf-1.

Ale podle mě převažují pozitivní věci. Dá se zvýšit zásoba GH díky aminokyselinám jako AAKG + citrulin + glycin + glutamin atd… a pak si zajít třeba do horký sprchy - sauny - zvýší se GH a o to víc, o co se zvýší zásoba. Oni i ti staří to maj v tom mozku, ale neuvolní se to jak má. A ty vyvolávače to uměle nahradí. I když třeba ten vrchol už není tak vysoký jako v 15ti.

Ženám by měli automaticky nahrazovat hormony po menopauze a pak by možná nepřišly o sexuální chutě. Některé přijdou. Nechápu, že to nedělaj, za tu hrozbu vedlejších účinků to stojí - co je víc než pořádnej orgasmus? To radši ať pak člověk umře na raka, než aby žil roky bez orgáče, byť v „pohodě“…

A to samé muži.

Máme na to látky, jen chtít. Pak by lidi mohli opravdu jít do důchodu pozdějc. A ne zlomení v 70ti jak chtějí udělat, když tady 60tníci často vypadají jako kulhající trosky. Ne vždy, ale… prostě stát by měl udělat vše proto, aby udržel lidi mladší biologicky do co nejdelšího věku. Za mě je to jasná volba.

Do budoucna úprava genů. Až to budeme umět dobře. Ať jsou lidi čilí, šťastní, silní - co nejdéle. I když kvůli tomu někdo umře dřív (statistika by byla potřeba na velkém počtu lidí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41042
24.9.26 00:55
@sirikit píše: Více

Psi většinou takhle reagují na hárající fénu, u které cítí, že s krytím nebude problém. :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66573
24.9.26 05:48
@Centropen píše: Více

A to první hlášení, že to přijali, přišlo? To přijde za pár vteřin. Bavíme se teda o hlášení přes tlačítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
24.9.26 06:18
@MyMelody píše: Více

Jo, to je přesně ono, frflaly neberu. :mrgreen: Jedná se o poměrně úzký profil, řekla bych, že mi zbývá maximálně deset let, pak moje cílovka jednoduše vymře. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109785
24.9.26 06:33
@sirikit píše: Více

Fotku nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
24.9.26 06:34
@jege píše: Více

Tak ti nevím, jestlis to myslel jako kompliment nebo urážku. Začínáš nám nějak misogynovatět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
24.9.26 06:36
@jege píše: Více

Ty jsi docela srandovni plačka:) tak hlavne, ze ses do puvodniho vlakna teatralne vratil:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18506
24.9.26 06:38
@Eugen Fischer2 píše: Více

Jo :jazyk: To mám v plánu :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41042
24.9.26 07:15
@Arturie píše: Více

Ne, jenom reaguji na psí téma. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41042
24.9.26 07:16
@Andelskej_Satan píše: Více

Ano, ať mě ty dvě dámy nemusí hledat po celém eMiminu, když už tak stojí o mojí společnost! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová