Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109902
24.9.26 14:09
@M_Vladim píše: Více

Ja mela pauzu v manzelstvi… Ne úplně
A pak uz nikdy… Max.dva mesice mozna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40551
24.9.26 14:11
@Venetia píše: Více

Jak předtím?
To jsem byl v intenzivní léčbě. ma sexuologii, než jsem se setkal s manželkou, plus asi čtyři roky a kousek. To tam byly dvě, na které jsem byl, kvůli své nezkušenosti, málo agilní :oops:.
Pane továrníku, les…m…máš…l… les? :lol:
Tak jsem dostal kopačky.

Příspěvek upraven 25.09.26 v 09:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
24.9.26 14:12

Vene. Je to pořád dokola. Někdo je schopen si sex sehnat s někdo je neschopen. Ženy mají v tom určitou výhodu, ale zase mají dost nevýhod jinde.
Chlapi jsou na tom hůř co se týče shánění sexu, ale i mezi nimi jsou v tom obrovské rozdíly. Ale chlapi mají zase výhody jinde, kde je ženy nemají.

• Citovat
  • Upravit
1713
24.9.26 14:12
@Eugen Fischer2 píše: Více

Nasi levicovi „progresiste“ maji v hlavickach kapanek zmatek, jsou pro feminismus, pro LGBT+, pro migraci, jenze migranti jsou proti feminismu a proti LGBT+, tak jak ten orisek rozlousknout. :)

Příspěvek upraven 24.09.26 v 14:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109902
24.9.26 14:13
@M_Vladim píše: Více

Priznam se ze já bych do chlapa s tak dlouhou absenci, jestli jsem to pochopila spravne nešla.

Nejak mne to silene odpuzuje.
Neco podobneho zminil ten pan, co jsem se s nim ted scházela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78082
24.9.26 14:14
@Centropen píše: Více

A za tohle máš můj respek🫡

Jinak bych tu ráda explicitně vyhlásila, že mi fakt není sedm, a i s lidmi, které mám ráda, většinově s nimi souhlasím a považuju je za svoje virtuální kamarády, v případě nesouhlasu docela klidně nesouhlasím i na sklo, a ve jménu dávného kamarádství si na rukách nesedím.
Třeba Arturie, Venetia nebo Tess si ode mě v průběhu let, které se známe, přečetly svoje - což ale na mém vztahu k nim nic nemění. :srdce:
Zrovna tak naopak velmi často nesouhlasím třeba s Melody, ale úplně klidně jí olajkuju příspěvek, který přesně vystihuje to, co si o dané věci myslím já.
Fakt nehraju na našinec a cizinec, a stupidními pronásledovačkami až za hrob a vydupáváním svojí pravdy za každou cenu se unavovat nehodlám.
Já si prostě myslím tohle, ty máš jinou zkušenost, na základě které si utváříš názor - a co?
Jaký má reálný dopad na naše životy, jestli se s někým shodneme nebo ne na diskusním fóru? Říkám si, jak malí lidé nutně potřebují vykŕičet do lhostejných ikonek cizích lidí, které s největší pravděpodobností nikdy neuvidí: "vyhrál jsem a mám pravdu mám pravdu, mám pravdu!!! :dance: :dance: ", ála Tumi při svých epických hádkách s Lorrem. :think:
A co by tak jejich manickou ataku upokojilo.
"Tovišžejo. :hug: " bohužel nestačí, to se zkoušelo mockrát. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78082
24.9.26 14:18

Já nikdy, jenom pár týdnů ve finále těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
24.9.26 14:18
@xiaxxx píše: Více

A co volit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
24.9.26 14:21
@xiaxxx píše: Více

No tys to teď začala. Teď tu bude dlouhá esej o tom, že všichni politici jsou na houby a nedá se nikomu věřit, atd apod :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Virgin_Mojito
24.9.26 14:21

Já vím koho volit, ale nikomu to neřeknu 🤫

• Citovat
  • Upravit
22207
24.9.26 14:23
@MyMelody píše: Více

Město v Michiganu má komplet muslimskou radnici a zakázali LGBT vlajky na pozemcích města. Liberálové, co je tam navolili, to berou jako zradu, muwahahahaha.

“There’s a sense of betrayal,” said the former Hamtramck mayor Karen Majewski, who is Polish American. “We supported you when you were threatened, and now our rights are threatened, and you’re the one doing the threatening.”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40551

Zname:…„A ty's neměl před vojnou holku?!“
„Ne.“
" No víš, já vlastně o víkendu něco mám…" :roll: :zed:
Takže: To rande s tebou ruším.
A informace jdu promazat. :mavam:

:think: A jak vidím, správné bylo nenocné manželce masivně zahýbat…holt blbá výchova, no. 8o

Příspěvek upraven 25.09.26 v 08:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito

Objednala jsem se na kosmetiku na příští týden. Asi po dvou letech. Zase budu hezčí z nejhezčích a lepší z nejlepších, 💋 💋

• Citovat
  • Upravit
1713
24.9.26 14:24
@KalamityJohn píše: Více

Takova zrada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
24.9.26 14:25

Jo, trumpovci jsou tu. Jdu si pustit Mallena Bakera :lol: