Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď se musim věnovat Míše. Protože nemůžu riskovat další průser. Teď je u matky, píšu jí každou chvíli. Až bude u mě, budu se o ní starat a udělám všecko, co bude chtít. ![]()
Sirkit měla pravdu, teď jsem pod bičem, akorát ten bič drží 20ti letá holka
Nikdy bych nevěřil, že se nechám citově vydírat (jestli to tak je, já nevim), ale nechám.
Asi nejsem tak velkej haj.zl jak si tu myslíte.
@Wagner Richard píše: Více
Jdu se věnovat masážnímu ježkovi, protože mě zase bolí v kříži.
@radikální.feministka píše: Více
jsi sice programátorský génius, ale o lásce toho moc nevíš ![]()
Náhodou vím. Pustím si Dousk Love lasting a jde na mě love vibe.
Cítím lásku k sub base.
Příspěvek upraven 20.07.26 v 21:24
Tys mě neviděl nikdy v baru v Krymský na party ![]()
@radikální.feministka píše: Více
Tak mně ty chyby seká furt. Když se ho zeptám, jakou ze 3 češtin do TB, tak mi řekne autora, který ale v seznamu uvedený není. Sám doporučí neAscii variantu, ale hodí velikost Ascii souboru. U US angličtiny mi dá velikost, která v seznamu vůbec není, a td. a pod.
A co vše mi radil pro propojení dvou NB, kde na jenom byl Live Linux, na druhém Win11, to nechtěj ani vědět. To už jsem ani ty návody nezkoušel, jenom mu odpovídal: „Opravdu? Ověř to!“, a on se omlouval, že to ověřil a že opravdu kecal. Co tu lze umět neumět? Samozřejmě, že mu úkoly nepopisuji na 1/2 stránky, od toho je to AI, aby chápal stručnější zadání, než bych zadával do vyhledávače. To pak fakt mohu zůstat u Google a vybírat si informace, které tam někdo dal a jsou ověřené člověkem.