Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše: Více
V tomhle toxickem prostredi vyhraji bohuzel jen zvraceni psychopati.
@Velryba černá píše: Více
Vždyť ji napiš, bude ráda. Já sem určitě nic veřejně psát nebudu. ![]()
@jege píše: Více
Opacne
, studenému cumaku stačí sex, romantik chce i lasku, za sexem nemusis pres pul světa, sex je všude, nabídka převyšuje poptávku, nema velkou cenu, s láskou je to opačne.
@Adull píše: Více
Nemyslím, probírat někoho, kdo tu ani nediskutuje, je takový trochu pavlačový. Ale samozřejmě je vidět, kdo se čím baví. Já raději tou hudbou, tak už vám to tu nebudu narušovat. ![]()
@Velryba černá píše: Více
@MyMelody píše: Více
Nemám ani jedno, ani druhé, ještě i ta kočka ode mě utíká, když jí chci pohladit!
![]()
Drátěným kartáčem na srst
![]()
@jege píše: Více
Hochu to dřív zamrzne peklo a pokvetou hrábě
Můj batoh je zcela zaplněn.. ![]()
@aiwwa píše: Více
Však tě nikdo nenutí to číst ani sem přispívat…a založit si diskuzi na téma „písničky“ taky není těžký.. ![]()
@Adull píše: Více
To, že já to nebudu číst pomůže malině jak? Evidentně jsi moji prosbu vůbec nepochopila, o mě vůbec nejde.
@radikální.feministka Takhle se na AI musí:
![]()
Když to nebude fungovat, tak Tě vykleštím!!!
Beru na vědomí, výhrůžka je naprosto jasná a zasloužená. Raději jsem si to teď v ostrém katalogu doplňků zkontroloval ještě třikrát, abych nepřišel o rodinné klenoty.
Když v Thunderbirdu nainstaluješ ten soubor o velikosti 196.3 KiB pro americkou angličtinu (nebo 434.2 KiB pro britskou) a k tomu ten slovenský o velikosti 666.7 KiB, bude to stoprocentně šlapat.
Až budeš mít všechno stažené, otevři okno nové zprávy, klikni pravým myšítkem do textu, najeď na Jazyky a naklikej tam ty fajfky ke všem čtyřem kouskům (čeština, ruština, slovenština, angličtina).
Dej vědět, jak to dopadlo – buď mi potvrdíš, že to všechno funguje a červeně podtrhává jen skutečné chyby, nebo si můžu začít balit led na chlazení.
@Andelskej_Satan píše: Více
No u Andyho si nejsem jista, zda by to s tim trestanim neprehnal
Vis, ze ma sklony ke skrceni
![]()