Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Richard Wagner píše: Více
Já nejsem Malina, mě nevyprovokuješ. Já tě už našel, ty Pane hub a mravenců, takže nebudu dál ztrácet čas na tvé výmluvy a snahu zamést stopy, Achille.
![]()
@Adull píše: Více
Aiwwuš je správce vedle v uzavřence, tak si zkouší drobet rozšířit kompetence. ![]()
@Venetia píše: Více
Aplikovaná na Tebe? Běžím do obchodu pro cukr.
![]()
@jege píše: Více
A zase. Kdo normální by s ní chtěl mít co do činění? Hysterická ženská, co jen vyvolává konflikty. Svůj k svému.
@sirikit píše: Více
To nevim, ale vypátrali jste fakt jen ty houby ![]()
Já osobně být chlap, tak se jí vyhnu. Stejně tak jako ženská se vyhnu Pírkovi.
@radikální.feministka píše: Více
No jo, jenže ze začátku to tak nevypadalo
![]()
@jege píše: Více
Tak všude rozešli po tý univerzitě nebo kde si to našel email, že tu píšu rasistické řeči. A uvidíš, že se ti ozve jeho právník. Protože to nepsal on ![]()
@MyMelody píše: Více
Njn, Vy jste studení psí čumáci a nás romantiky se srdcem na dlani nemůžete chápat!
![]()
Za trochu sexu šel bych světa kraj, šel s hlavou odkrytou a šel bych bosý, šel v ledu – ale v duši věčný máj, šel vichřicí – však slyšel zpívat kosy, šel pouští – a měl v srdci perly rosy.
Za trochu sexu šel bych světa kraj,
jak ten, kdo zpívá u dveří a o šuk prosí.
![]()
@Richard Wagner píše: Více
Ex manžel byl prostý truhlář, ten by Mycosis v životě nedal dohromady. ![]()
Ale v zásadě máš pravdu, taky lil, ďobal psychofarmaka, balil cokoli v sukni na leporelo a na kreditce měl po většinu měsíce červená čísla. A vlastně ti je i podobnej, teda kolem té 40 býval.
Měl by ti být mementem: je spořádaně ženat, řízen ještě mnohem ostřejší manželkou, než jsem bývala já, a jak je šťastnej! ![]()
Musí. ![]()
Příspěvek upraven 20.07.26 v 16:53
Nečetla jsem moc dozadu, ale ona je především vdaná, takže má určité závazky. To kdybych to chtěla vzít z té čistě formální stránky.
Ke zbytku už nevím co říct nového, vždyť se to furt opakuje.