Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jde o to, že sexuální pud je někdy nadřazen pudu sebezáchovy. Například jdete do holky, co má kluka, který vás může zabít. Ale jdete do toho, protože ten pud je silnější.
Jeleni to dělaj taky ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já vim, bavili jsme se o tom. Je to tak. Ona je na tebe vysazená. Že jsem jí vyžárloval kdysi neznamená, že na tebe vyletí dnes a bez důvodu. Kvůli něčemu z února 26 nebo 25 dokonce
@aiwwa píše: Více
Tady ale nejsi správce…takže laskavě nech na každém na co chce nebo nechce reagovat..
@Richard Wagner píše: Více
Příspěvek upraven 20.07.26 v 16:34
Dobře, dávám Lennyho se symbolickým názvem
It ain't over til it's over (Stejně často přemýšlím v písničkách)
@sirikit píše: Více
Njn, jenže Ty to aplikuješ na normální ženské, a zamilovaná ženská často není normální a svému miláčkovi odpustí cokoliv, dokonce i tu vraždu. A pokud si chlap sebe aspoň trochu váží, tak nejenom toho nevyužívá a nezneužívá, ale tu ženskou naopak podrží a dá jí šanci se znovu vzpamatovat a vidět situaci reálně, byť by to znamenalo, že se jí bude muset vzdát a bude trpět on. ![]()
Tohle Pírko neudělal, ale naopak, neustále Malině podrážel nohy, když se pokoušela znovu a znovu vstát. Do ležícího se nekope, ovšem jemu to nevadí, naopak se tím zvrhle baví. ![]()
@MyMelody píše: Více
Jenže ho stejně nedodrží! On totiž není chlap, ale bábovka!
![]()
Pořád to ale mělo bliž k tématu diskuze než písničky ![]()
To psala všem. Už jsi několikátá, od koho to čtu, a je pozoruhodné, že to psala právě ve chvíli, kdy se jege s AI dobrali identity Pána hub a mravenců. ![]()
Ale o nezmiňování neprosila, ode mě chtěla docela něco jiného, to jsem jí slíbila a dodržím to.
@radikální.feministka píše: Více
Ale to já vím, je labilní a asi trochu bipolár, ovšem to neznamená, že jí v tom má pořád máchat! ![]()
@jege píše: Více
Vyrovnaná i když třeba zamilovaná vi, kde má své hranice…a nepůjde pod svou sebeúctu
…pokud ano…je tam něco špatně ![]()
@Adull píše: Více
A to by normální chlap právě neudělal a ten nášup by se nekonal! ![]()
@jege píše: Více
Si myslíš, že jsem v životě nebyla zamilovaná, nebo co? ![]()