Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wagner Richard píše: Více
Tak šetři na proton , ten nepoškozuje okolní tkáně, jelikož se dá nastavit nejenom směrově, ale i hloubkově, tj. účinkuje přesně v požadované hloubce. ![]()
Ja jo. Tohle vím docela přesně.
Ale pokud jde o nervy, je to pravda.
Někdy pomůže stimulace jinde, nebo elektrostimulace, ale zdaleka ne vždy.
@jege píše: Více
Jo, to ti nakecaj a pak jsi stejně vůl, ze bejka vůl… nikam bych nešel, ještě bych si naposledy vystřelil a pak se šel zastřelit ![]()
@M_Vladim píše: Více
No právě, ty nervy jsou klíčové. Bez prostaty pánové - střílíte naslepo - jestli vůbec ![]()
Tak si ji važme a nepomlouvejme ji tady ![]()
Libido je čistě hormonální a mozkova věc a tečka. Že AI načte milion nesmyslů, protože to lidi píšou a pak to model statisticky zvaží a vyjde mu to takhle… Nebudu se uchylovat k nadávkám.
Ale věř mi, v tomhle jsem dobrej. ![]()
Jsem ten expert přes brka. ![]()
Fígl je tenhle:
Proton má (z mašiny, tedy urychlovače) přesně daný poločas rozpadu. Takže se dá velmi přesně stanovit, v jakém bodu dráhy se rozpadne a tam nastane mela. ![]()
Jenom se sebou cíl nesmí mlít. ![]()
U mozkovych nádorů je to často prakticky jediná možnost.
Příspěvek upraven 20.07.26 v 23:47
Kdo jí tu pomlouvá? ![]()
Ale, když chybí 90% potrubí… ![]()
Jestli budu muset, tak sem napíšu i mechanismy, ale je to fakt složité. ![]()
Dyť to píšu… Dost blabolí.
![]()
Dneska jsem už unavený.
Pokračování zítra. ![]()
Příspěvek upraven 20.07.26 v 23:58
Je to tak.
Děda (tchán) se mi jednou po narozeninové gratulaci typu "dál ti přeju jenom tolik, ať Myšákovi stojí kolík
", což všechny přítomné poněkud zaskočilo, svěřil, že jemu všecko perfektně fungovalo až do té nešťastné operace prostaty v r. 2016. ![]()
Tenkrát mu bylo 80.
A jedni naši o pár let mladší kamarádi měli vleklý problém, kdy ona sex nechtěla vůbec, zato on furt.
Od jeho operace prostaty před několika lety se jejich vztah zdá nesrovnatelně štastnější. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Jenže ty hormony působí právě na prostatu a semenné váčky. A ty zpětně posílají signál do mozku. Proto maj puberťáci pořád plné váčky a prostatu, mohli by furt masturbovat, dostříknou na druhou stranu místnosti (já to fakt uměl, dneska už to nedám, ani moji kamarádi, říkali, že je to dneska úplně jiné než v 17ti, už ve 20ti je to jiné než v 16ti či 17ti)
Takže testosteron se promění na estrogen nebo DHT - DHT je hlavní hormon libida (u chlapa), když někdo bere finasterid, lék na vlasy, má hodně testosteronu, ale málo libida, protože nemá DHT. Někdo má hodně DHT a přesto vlasy, nevadí to. Například Švarcík měl hodně testosteronu (dodával si ho externě), měl i hodně DHT a přesto měl vlasů dost. A má pořád. Jen někomu vypadávaj vlasy po DHT.
DHT tedy naplní prostatu a semenné váčky tekutinou, která tlačí na nervy. A nervy to dávají do mozku. Proto maj puberťáci poluce, noční poluce, maj přeplněné váčky a prostatu. Lehké.
Takže je to mozek + hormony + prostata/semenné váčky+ nervy
Příspěvek upraven 21.07.26 v 00:06
@jege
Lexelův gama nůž ma fígl ve velmi úzkém paprsku vysokoenergetických fotonů, tedy gama záření - což je tedy fakt o trochu tvrdší, než to ze žárovky. ![]()
Jo, jsou to taky fotony! ![]()
Postřelovaní cíle se provádí z mnoha směrů a pokud možno tak, aby se obešla ta nejdůležitější, nejcitlivější místa. Jako když lupou pálíte papír na slunci. Pokud to provedete z 18 směrů, dostane cíl 18× vyšší dávku, než okolí. A to už je sakra citelný popálení. ![]()
Příspěvek upraven 21.07.26 v 09:35
@sirikit píše: Více
Ach jo, takové ženy jsou nepřející
- určitě si chodí pro sex jinam (pokud není už hodně stará)