Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wagner Richard píše: Více
A?
… Mimochodem, vyprázdnit ten bazén nalitej k prasknutí může být taky fajn úleva. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Umim číst delší texty, ale je to nesmysl: když máš hormony z varlat a mozek, ale někdo ti usekne penis, je ti to na ho.vno. A to samé prostata
Můžeš mít hormony i mozek, ale bez penisu jsi nahranej, to samé prostata a váčky ![]()
@Richard Wagner píše: Více
Nemas pravdu biologu…byl jsem ve strednich letech na tantra masazi s happy endem, a v takove atmosfere s dlouhou stimulaci a masazi, se sexy kockou jsem byl prekvapen kam az clovek dostrikne:))
Takze i starsi pan prestrikne mladika jedna basen;) pravda chce to trosku delsi stimulaci, ale neni kam spechat.
@Wagner Richard píše: Více
No…ne.
Tedy, ne že by to nebylo pěkně na levou… ![]()
Holt je v prvním případě jaksi problém se záš… sunem, ale člověk může mít v prvním případě pořád chuť, orgasmus a dokonce i ekakulaci a v druhém… je to otázka, ale chuť zůstane.
Co ale je někdy realita, je hormonální suprese z titulu rakoviny prostaty…a někdy to ten jedinec ani neví.
![]()
@Adull píše: Více
Ted jsi me tak krasne urazila ty jedna flundro:)
@NatiNat píše: Více
Zlato, vim ze chces pomoct, ale reagujes na uplne prvni prispevek na prvni strance teto diskuze…my uz jsme na strance cislo7984, preji prijemne cteni:) ![]()
@M_Vladim píše: Více
Ani AI ten twrmin nezna, a to jsem si myslel, ze AI uz dnes vi vsechno…ztrata casu s AI, mame Vladima:)
@jege píše: Více
No nevim…o penisech, muzskem pohlavnim ustroji vi az nebezpecne moc a do detailu…to nebude jen tak.