Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
O té prostaektomii psala AI taky zmateně.
Enukleace znamená otevřeny operační přístup přes otevřený měchýř. To ale taky znamená zničení svěrače.
TURP…něco znamená přístup spodem přes močovou trubici. Dříve skalpelem „škrabkou", dnes žhavou smyčkou, nebo laserem.
Plus se pár let nově používá mikrochirurgie s přístupem přes vpichy na břiše s robotickými nástroji a obejitím měchyře. Ano, tdy může dojít i na váčky…vivat Leonardo! ![]()
To zmenšuje pravděpodobnost poranění nervů.
Při úplném odstranění prostaty dochází většinou ke zkrácení penisu.
AI ani ťuk… ![]()
A pozor, anatomický vtip:
Močový měchýř n e n í v břišní dutině, zatímco varlata ano! Bere se to ve vztahu k pobřišnici. ![]()
Při naplněném měchýři ho lze nabodnout trokarem, nebo tlustou jehlou a vyprázdnit, nebo naplnit, aniž byste vstoupili do břišní dutiny. Důvody jsou různé: blokace prostatou, asistence při operaci, mikční vyšetření, bakteriologické vyšetření (čistý vzorek moči). Odzkoušel jsem si to poslední.
Tedy, žádná hitparáda, ale zas žadná katastrofa, netřeba se bát. ![]()
Příspěvek upraven 21.07.26 v 10:21
@Adull píše: Více
No dobře, otevřeme penisové. ![]()
Třeba s tím dostřikem, to by dámy mohlo zajímat.
![]()
@M_Vladim píše: Více
Ty to popisuješ tak, jako kdyby se to ve zmíněných případech dělalo běžně. ![]()
Jo, taky už jsem dostal tu přezdívku, toho Dědictví. ![]()
Ano, ano, zrovna jsem u doktora a kroutím se na židli jak žížala, jenom to tu tady čtu.
![]()
Pojďme raději řešit hemeroidy.
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Mam pravdu, mluvil jsem o honění nebo sexu, ne o prostatické masáži, to je dost jiná procedura a určitě si nedostříkl na druhý konec bytu jako v 17ti
@M_Vladim píše: Více
Máme udělat na chodník čáru křídou? Kdo nejdál?
![]()
Existují skutečně i čistě mozkové orgasmy, už žen i mužů (např. při lucidním snění ).
Ale u sexu je ti to na nic, když nemáš penis nebo prostatu